Tekaisin eilen itselleni unisukat tulevaa Länsi-Suomen kierrosta varten. Sukista tuli aika kivat, vaikka itse sanonkin. Täytyyhän reissuun nyt uudet sukat saada :) Aikaa meni yhteensä kai 5-6 tuntia.

543955.jpg

Lankana Novitan Palma ja 7 veljestä. Puikot nro 5, 8 silmukkaa puikolla. Varressa 2o 2n joustinta neljä senttiä, tiimalasikantapää. Toisesta sukasta puuttuu vielä kukat, ne teen kun ehdin. Sain toisen sukan valmiiksi kahden aikaan yöllä, eli en sitten siihen aikaan enää viitsinyt ruveta noita kukkia värkkäämään. Ja sukat piti saada heti käyttöön viime yöksi. Eipä palellut varpaita. Sukista tuli aika paksut, mutta kelpaavat minulle. Kamera hiukan haalistaa värejä, vihreä on oikeasti hieman kirkkaampi.

Eilen takapihalle mennessä ihmettelin, kun kuisti oli täynnä sammalta ja vuorivillaa. Olin kyllä huomannut, että joku tintti siellä käy, ja arvelin jo silloin, että pesänrakennustarpeitahan siellä haetaan. En tosin arvannut, että se pesä tulee minun pihalleni.

543971.jpg


Kuvassa pesän alku ei niin näy kuin luonnossa, mutta sinne se tintti sitä pesää tekee. Yläkerran parvekkeen, minun kuistini katon kiinnitinpalkkien (vaimitänoinyton) väliin. Eipä tinttipolo tiedä mihin päänsä pisti. Meillä ei tuolla takapihalla ihan rauhallista ole. Mutta onhan se jännää seurata tuleeko pesään poikasia.

Myrkytär hiljenee viideksi päiväksi. Huristelen tuolla pitkin lounaisrannikkoa isän sinisellä sitikalla Rammstein pauhaten. Vilkuttakaa jos ohi ajelen :) Hauskaa vappua ja viikonloppua, ei välttämättä tuossa järjestyksessä!

Edit: enpäs vielä lähtenytkään.. Päivän kohokohtiin kuuluu ehdottomasti saapunut Elloksen paketti. Nyt mulla on uusi paita, uusi yöpaita reissuun, uusia alusvaatteita (sellasia mitä ois kiva käyttää jos ois se mies) ja uusi takki. Yks paita menee palautukseen, kun meikäläisen kurvit ei mahtunu sen sisään. Farkkutakki nuolee noita kurveja, mutta aion ahtaa itseni siihen jo tänään.

Ulkona on ihana ilma, olen päässyt tänään jopa postiin saakka, harrastanut vähän liikuntaa, käynyt suihkussa ja ihan laittautunutkin. Illalla olis lähtö baariin. Selvinpäin vaihteeksi. Ei oo rahaa ottaa, eikä nyt vaan huvita.