Vietän siis tänään 32 syntymäpäivääni. Mielummin tietty olisin 25, jolta ystäväni 7-vuotias tytär Rinsessa minun sanoi näyttävän ;) Merkkipäivääni vietin kotosalla, aamun pyöräreissua lukuunottamatta. Ystäväni lapsineen kävivät syömässä ja kahvilla. Oli niin ihanaa istua ulkona ja nauttia lämmöstä. Juhla huipentui, kun kuulin päässeeni toiselle haastattelukierrokselle työpaikasta jonka ehdottomasti haluaisin. Tilanne vaati muutaman GT:n.

Ja niihin aamun ostoksiin..

523123.jpg

Neljä kerää Novitan Isoveljeä vaalena roosan värisenä (maksoivat 10€, pakko siis ostaa!! Eikö?) Nämä langat haluavat paksuksi, pehmoiseksi ja lämpimäksi shaaliksi, johon voin kietoutua kesäiltoina istuessani pihalla punaviiniä siemaillen. Tähän tyyliin.

Ja lopultakin jotain valmista:

523128.jpg

Tilauspolvisukat ystävälleni jälleen kerran tutusta Novitan 7 veljeksestä. Kuva kulma on hiukan hassu, varret näyttävän lyhyiltä. Ja tässä vielä toinen kuva saajalle:

523151.jpg

Olen onneton kuvaaja, mutta tummuudesta huolimatta palmikkokuvio ja nirkkoreuna näkuvät tässä aika hyvin. Jos tilaaja-rouva itse ei sukista pidä, otan ne mieluusti takaisin. Ovat ehdottomasti ihanimmat sukat mitkä olen tehnyt.

Bambusta on tulossa tällaista:

523172.jpg

Joku varmaan tunnistaakin mistä on kyse, mutta pidän sen vielä salaisuutena, koska tuotos on menossa lahjaksi.. Lankaa on niin ihana neuloa pehmeytensä vuoksi, että joudun lankaa varmaan oikeasti ostamaan lisää. Nyt lähden kilkuttelemaan toista sukkaa toiselle ystävälleni syntymäpäivälahjaksi. Neuleinto on palannut, kun saa jotain oikein valmiiksikin.