No ei vilua, mutta nälkää. Operaatio Pudotus on päässyt vaiheeseen, jossa pienennetään kerralla syötyä annoskokoa merkittävästi. Sattuneesta syystä (jääkaappi tyhjä ja treffeily) illan ruokailut ovat myöskin jääneet vähemmälle (lue: olemattomiin). Tiedän että toimin taas tyhmästi, pitäs koittaa syödä säännöllisemmin. Mutta paino putoaa. Joo. Ei tästä ole tulossa mitään tapaa. Tarkoituksena kun on kadottaa se kymppi ihan pysyvästi, eikä siihen päästä kuin elintapoja muuttamalla. Treffeillä käymisen jalkoihin on jäänyt myös kuntoilu. Mutta huomenna menen. Tai tänään, jos minulla ei ole treffejä.

Miten monta kertaa muuten voi käyttää samassa blogauksessa t-sanaa? Olen pahoillani, olen vaan niin äärettömän innostunut asiasta yli vuoden tauon jälkeen. Miettikää nyt, olen pussanut miestä viimeksi joskus toukokuussa. No, eipä noita naisiakaan ole tullut suudeltua sen jälkeen, ettei sen puoleen.

Mutta siis, 300g painoa pudonnut viime viikosta. Tyhjää parempi kai sekin? Yhteensä pudotusta on siis tullut tällä rupeamalla ööh.. Kilosata grammaa. Säälittävä tulos. No okei, aikaa on mennyt 2 viikkoa, että kaipa se ihan hyvin on..