Päivä nro 3 on käynnistynyt sokerivieroituksessa. Ja ihan hyvin on mennyt. Paitsi että heti eilen söin jauhemaksapihvien kanssa sokeroitua puolukkaa, mut enpä usko sen ruokalusikallisen vaikuttaneen suuntaan tai toiseen.

Koska tää meidän elo ei näiden sairasteluiden takia ole mitenkään normitilassa, niin on vaikea sanoa että mikä juttu johtuu sokerittomuudesta ja mikä sitten väsymyksestä noin yleensä. Heti maanantainahan iski se järjetön päänsärky, jota tiesin odottaakin. Joka jatkui tiistain. Tälle päivälle on jo helpottanut, mutta viime yönä nukuin hieman edellisiä öitä paremmin, liekö sillä sitten ollut vaikutusta. Turvotus on vähentynyt. Luulin olevani tosi tosi tosi lihava (nyt olenkin sitten ilmeisesti vaan tosi tosi lihava ;o) ), kun vaatteet kiristivät, vihkisormus ei mennyt sormeen kunnolla, saati sit lähtenyt pois. Nyt sormus mahtuu sormeen ihan helposti ja farkut ovat niin löysät, että kohta on hankittava henkselit. Yleinen ärtyisyys on ja pääkopan kiristäminen on helpottanut. Töissä ei vituta, eikä kotona vituta. Ja hieman yllättäen, makeaa ei ole edes tehnyt mieli. onneks tää lopetus ajoittuis hyvää aikaan kuukaudesta, joten ei nuo PMS-oireet pistä kuuppaa sekasin tai nassuttamaan kilotolkulla suklaatia.

Että näin parin päivän jälkeen on ihan positiiviset fiilikset. Nyt kun sais Miehen ja lapset terveeksi ja säästyis itte oksupoksulta, niin elämä vois olla taas ihan mallillaan.