Ja se väite on todistettu tässä uutisessa.. Eli edelleen vanhemman naisen suhde nuorempaan mieheen on moraalitonta ja paheksuttavaa. Minulle on ihan sama, minkä ikäisiä ihmisiä mainoksissa on, en vaan henk.koht ymmärtänyt ko. mainoksen ideaa, miten se liittyy mitenkään mainostettavaan ruokaan. Virkistävää on nähdä kerrankin suhdeasetelma noin päin, eikä aina sitä nuorta tyttöä keski-ikäisen miehen rinnalla.

Toisen uutisen mukaan ihmiset ovat vaan tyhmiä. Jopa minä, joka en ymmärrä juuri mitään noista sijoitusasioista, ymmärrän, että 900% tuotto sijoitukselle ei vaan ole ihan hirveän todennäköistä. Joo, voisin laittaa 1 euron, tai 10 ja kokeilla, mutta että 200 000€ kuten aamun radiouutiset kertoivat. Joillakin on näköjään liikaa rahaa, rajattomasti ahneutta eikä riittävästi aivokapasiteettia. Minun mielestäni tuon kaltaisesta tyhmyydestä pitäisi tehdä rikos. Enkä edes viitsi aloittaa näistä salarakkaista ja bimboblodeista wannbe-julkkiksista..

Enpä tiedä, ehkä tämä maapallon tuhoaminen ei loppupeleissä olekaan niin huono idea, kuin annetaan ymmärtää. Kaikesta päätellen valtaosa täällä elävistä on idiootteja, joten mikään kovin suuri menetys tämä pallo ei maailmankaikkeudessa ole. Että ehkäpä Douglas Adams ei ollutkaan ihan väärässä Linnunrata-kirjoissaan siinä, että maapallon asukkaat ovat alunperin jonkun toisen planeetan jämätavaraa...