Ankaraa supistelua ilmennyt tämän päivän aikana. Aika-ajoin melkein kivuliastakin. Täytynee varmaan varata aika lääkärille, mikäli ne jatkuvat vielä huomennakin. Ilta menee varmaan lepäillessä. Kuten jo tuossa aikaisemmassa postauksessani mainitsin, niin maha alkaa vaikuttaa jo nukkumiseen, kun lapsestamme on ilmeisesti tulossa oikea yökyöpeli. Jumppa alkaa yhdeksän maissa illalla ja jatkuu läpi yön. Ja ainakin tänään läpi päivänkin.

Ruoka on puolen vuoden yökkimisen jälkeen alkanut maistua. Vähän turhankin hyvin. Paino nousee tasaista tahtia, ja vaatteet alkavat käydä ahtaaksi. Tosin kaipa se alkaa olla korkea aikakin, kun raskautta on jäljellä reilut 2 kuukautta. Kuuma on koko ajan, vaikka ilmat taas viilenivätkin. Muuten olo on kuitenkin koko lailla ok. Kumartelu tosin rupeaa olemaan taitolaji, vie aikaa ja on vaikeaa. Mutta se kai oli odotettavissakin mahan kasvaessa. 

Viikonloppuna lueskelin aikani kuluksi vauva-lehden nettikeskusteluja (joita siis yleensä karttelen kuin ruttoa, koska ne saavat minut vaan ahdistumaan), ja jumiuduin lukemaan piiiiitkää rimpsua siitä mitä miehet ovat synnytyksessä tehneet tai sanoneet. Istuin yksin kotona ja nauroin ääneen vedet silmissä. Kyllä noi tuoreet isät vaan on aika hellyttäviä. Jännityksellä odotan miten tuo oma muru synnytyksessä pärjää :o)

Raskausrintamalta ei siis tämän ihmeempää, rakkausrintamalla edetään. Häämusiikkia on lainattu kirjastosta, pukua käyty ekan kerran sovittamassa, ja vaikka aika massiivinen omasta mielestäni olenkin, niin puvusta tulee ihan kiva. Juomat, ne alkoholipitoiset, käytiin ostamassa tänään, samoin kuin illan suolapalat sekä kartonkia opastekyltteihin. Paras uutinen kuitenkin tuli eilen illalla, kun lähettelin viestiä ystävälleni, joka odottaa toista lastaan. He pääsevät kuin pääsevätkin näillä näkymin tulemaan häihin, vaikka pikkuinen oli jo kovasti tulossa ulos maailmaan. Olin reilu vuosi sitten ystäväni ja hänen miehensä yhdistetyisä häissä ja heidän pikkuisensa ristiäisissä  vieraana, joten on enemmän kuin ihanaa, että hän pääsee miehensä kanssa juhlimaan meidän häihimme.