Antti on oppinut tarttumaan käsillään. Tarttuu kiinni milloin mihinkin, tiukasti kuin takiainen, eikä osaa päästä reppana irti. Ja paha äiti nauraa katketakseen.

Kuluneen viikon aikana poika on tarttunut kiinni äidin paitaan, rintaliiveihin, hiuksiin ja rannekoruun. Sekä omaan pyyhkeeseensä ja vaatteisiinsa. Olis meinaan ihan hauskat kotivideot materiaalia, kun poika tarttuu pienillä sormillaan kiinni esim. omaan yöpukuunsa. Ja koittaa heiluttaa kättään. Käsi pahus ei heilukaan, kun on tiukasti kiinni siinä yöpuvussa. Aikansa kun koittaa kättä heiluttaa, eikä onnistu, niin sitten alkaa mopo kerätä kierroksia. Lopulta tilanne aiheuttaa pienelle miehelle suoranaisen raivarin. Tässä kohtaa sitten yleensä äiti, mikäli naurultaa kykenee, irrottaa pojan pinteestä ja saa palkakseen hymyn.

Mitä ilmeisimmin vauvan muisti on ihan älyttömän lyhyt, koska sama voi toistua jopa yhden päivän aikana useita kertoja. Ja kertonee jotain ko. vauvan äidin pään tilasta, kun 1) asia jaksaa kerta toisensa jälkeen naurattaa ja 2) kuvittelee että tämä vois kiinnostaa tai huvittaa muita ihmisiä.