Niinhän siinä sitten kävi, että eilisen sokerirasitustestin tulokset olivat sitten pielessä. Eli paastoarvo oli 0,1 yksikköä yli sallitun rajan. Edellisessä raskaudessa samainen arvo oli samoissa lukemissa, eikä aiheuttanut toimenpiteitä, mutta tällä kertaa joudun jo huomisesta alkaen seurailemaan noita sokeriarvoja kotona viikon verran. Jippijaijei. So Not. Pakko vaan koittaa ajatella, että tässä ajatellaa lapsen parasta (ja äidinkin, olis kamalaa pungertaa pihalle ton alle 3 kiloisen jälkeen joku 5 kiloinen). Mutta silti. Kyrsiihän se. Kyrsis itteäskin.

Arvot olivat siis paasto 5.4 (sallittu arvo <=5.3), 1h 8.3 (sallittu <10) ja 2h 5.4 (sallittu muistaakseni <8.6). Eli kaikki muut arvot olivat kohdallaan paitsi tuo yksi. Nyt siis seurataan arvoja ja ensi viikolla kerrotaan mihin toimenpiteisiin pitää ryhtyä, mikäli sellaiset ovat tarpeen. Pienellähän sitä selviää, jos vaan arvoja seurataan. Mutta silti. Kyrsiihän se.

Koitan kanavoida tämän kasvavan v-alkuisen tuntemuksen johonkin muuhun. Muuten on kohta verenpaineetkin niin korkeella että senkin takia joudun seurantaan.