Tissisellaista ollut sitten koko päivän. Ensin epäilen että Vote ei syö tarpeeksi, nyt pelkään että ylensyötän sen. Meillä on tänään siis syöty pienissä pätkissä ja usein. Rupesin jo epäilemään, että maito alkaa olla ehtymään päin, mutta ei sittenkään. Ilmeisesti tämmöinen syöminen on ihan normaalia. Meinaa vaan hermo mennä, kun toinen imeä lussuttaisi koko ajan, eikä meinaa edes asettua nukkumaan. Lisäksi meillä on vieraana ilmeisesti ilmavaivat. Tai koliikki. Vai lienevätkö sama asia.. Joka tapauksessa meillä on suorastaan karjuttu kaksi päivää. Naapurissa siirreltiin huonekaluja tovi sitten ja Mies epäili, että siirtävät sänkyä olkkarin puolelle meiltä kuuluvan möykän takia ;o) Cuplatonia on otettu eilen ja tänään, mutta en ainakaan vielä ole huomannut mitään eroa, joskin ilmeisesti aine vaikuttaa parin päivän viiveellä.

Sylittely ja selän sekä jalkapohjien hieronta rauhoittavat ja syöttäminen. Parin päivän aikana pienen vauvamme posket ovat alkaneet pyöristyä, joten ilmeisesti ainakin ravintoa kersa saa tarpeeksi. Jotenkin tuntuu hurjalta, että meidän pieni vauvamme kasvaa ihan silmissä. Pieniä ne ovat niin pienen hetken. Huokaus.. Kyllä sitä tuo pieni ihminen herkistää kyynisemmänkin naisihmisen.

Ja mummon tilanne on ennallaan. Ei muutosta, eikä tietoa mitä tuleman pitää. Lääkärin mukaan ennuste ei ole hyvä, mutta ihmeitähän tapahtuu. Niitä toivotaan, ja suojelusenkeleitä.