Meillä on sattuneestä syystä kaapit täynnä pieniä pilttipurkkeja. Niitä ihan vauvojen versioita, joissa on esim. ne hedelmäsoseet. Kaappien ovia ei uskalla avata, kun pelkää että ne purkit rymähtää sieltä alas (laatta)lattialle ja aiheuttavat jonkun sortin sirpalekatastrofin. Miks muuten pilttipurkkeja ei voi kierrättää, vähän niinku pulloja?

Pilttipurkeista kai voi askarrella vaikka mitä. Kynttilälyhtyjä ja maustepurkkeja jne. Mutta, jos on 2 pientä lasta ja sitä ns. omaa aikaa ihan älyttömän vähän, niin olisin kiitollinen vinkeistä mitä muuta noista purkeista voi askarrella (vaikka yhdessä lapsen kanssa, joskaan 2-vuotiaat ei varmaan ihan hirveesti askartele, nuo 7 kk ikäiset vielä vähemmän..). Osahan meillä on uusiokäytössä, pakastan niihin vauvalle tehdyt soseet, mutta kun niitä purkkeja tulee uusia noin 1/päivä tahdilla, niin ei meillä kyllä kerralla ihan niin paljoa soseita pystytä tekemään..

Jos jossain on hyviä linkkejä näteistä kynttilälyhdyistä/maustepurkeista, niin kiitos tänne vaan. Tai jostain muusta. Ja jos joku tuttu nyt tuntee tarvitsevansa pilttipurkkeja, niin meiltä saa tulla hakemaan :o)