Merkkipaalu tuli täyteen jo pari päivää sitten, mutta olemme olleet reissun päällä, joten jäänyt kirjoittelut vähemmälle. Kävimme siis ihan vaan päiväseltään Pikkusiskon luona kylässä viettämässä Pikku-Rinsessan synttäreitä ja syömässä kaikki pullat pois. Kivaa oli.

Neuvolassakin sitten käytiin. Paino oli 6010g ja pituutta rapiat 63 cm. Poika kasvaa siis mukavasti, painoa tullut lisää puoli kiloa. Piikkikin tuli reiteen, eikä se itkettänyt yhtään, uusi hieman rämäkkä-ääninen neuvolantäti sai pojasta itkut pariinkin kertaan. Meillä ilmeisesti vietetään melko hiljaista ja rauhallista elämää..

Saimme "luvan" aloitella kiinteitä enemmässä määrin, illaksi suositeltiin hedelmä- tai kasvissoseita, päiväsoseen sekaan saa jo laittaa lihaa tai kanaa. Illalla voi maidon sijaan antaa puuroa. Ehkä meilläkin tuo imetys alkaa olla loppusuoralla, kun pojalla ei riitä käämit tissistä syömiseen. Syöttöväli on vain 3 tuntia, ellei mitään muuta evästä anneta siihen lisäksi. Pullomaidollakin poika nukkuu vain 4-5h, vaikka vetää itsensä ihan killiin.