Meillekin tuli nyt se. Yllätin Miehen totaalisesti (palkkioksi sain..). Ehtona tosin on, että se tupakanpoltto loppuu, tai irtisanon kanavapaketin kolmen viikon ilmaisen koeajan jälkeen. Mies tykkää urheilusta (God have mercy! Mistä ihmeestä tämmönen anti-urheilu ihminen löytää urheiluhullun Miehen??), minä taas elokuvista. Nyt vaan pitäs opetella ulkoa millon mitäkin tulee..

Vartin päästä alkaa Maeve Binchyn kirjaan perustuva Talo Dublinissa. Aion katsoa sen minkä kerkeän. Pitäis siis siivota. Tosin keittiö on jo imuroitukin, ja  makuuhuone hyvässä alussa.

Lisäksi meillä näkyy nyt myös BB 24/7. Eipä sitä juurikaan jaksa tuijottaa. Tylsää. Mutta siis, ainakin näin alkuun näyttää lupaavalta. Näkemättömiä elokuvia tulee lähes päivittäin. Onhan se kallista, 29e/kk, mutta jos sillä saan miehen kannustettua savuttomaksi, niin säästöön jää kuussa 150€.. Ja koska urheiluhullun Miehen lisäksi minulla on jääkiekkofanaatikko ystävä, jonka voin kutsua meille iltaa viettämään ja katsomaan kiekkoa Miehen kanssa, että saan itse kerrankin rauhassa neuloa ja lukea, niin tämähän on totaalisesti win-win tilanne ;)