Siviilisäätyni on muuttunut neidistä rouvaksi. Pikkasen tuntuu vatsassa siltä, että lauma albatrosseja räpistelisi siellä ympäriinsä. Eli taitaa jännittää :o) Viimeistä naimatonta päivääni olen viettänyt pyykkäämällä, siivoamalla, leipomalla ja lukemalla (lue: saikulla). Nyt istutaan Miehen kanssa sohvalla ja katsotaan jalkapalloa. Romantiikka kerrakseen.. No, välillä kuitenkin vähän pussataan ja tulevaa aviopuolisoa silitetään ikäänkuin ohimennen.

Häävalmistelut ovat loppusuoralla. Tai jotain. Eilen illalla äidin kanssa molemmat tahoillamme laskimme lautasia ja ruokalivälineitä. Ja tulimme molemmat siihen tulokseen, että ei hemmetti niitä ole riittävästi. Onneksi ihmisellä on ystäviä. Ja eräillä ystävillä sattuu olemaan lounasravintola. Ja siinä ravintolassa lautasia ja ruokailuvälineitä sen verran, että meille riittää lainaan. Kiitos Äm! Jos ei olis viimetippaa, niin jäis moni asia hoitamatta..

Ei pysty edes kirjoittamaan mitään. Parempi katsella aivottomana jalkapalloa, kun keskittymiskyky on taas nollassa. Hermostuttaa. Ottaisin viskin jos a) sitä olis ja b) en olis raskaana.