Sunnuntai lehden liitteessä kerrotaan neljän eronneen miehen tarina. Yksi tulee töiden jälkeen tyhjään kotiin, vaimo on lähtenyt lasten kanssa. Toisen vaimo sanoi ettei mies pysty tarjoamaan perheelleen riittämiin taloudellista ja henkistä tukea. Kolmas mies on taistellut tapaamisoikeudesta kolme vuotta. Neljäs taas kokee epäonnistuneensa puolisona ja miehenä. Tässä kohtaa lukijan myötätunto on vääryyttä kärsineen miehen puolella. Kamalia akkoja, kun syyttä suotta noin hyvä miehen jättää.

Kunnes artikkelia lukee eteenpäin. Ensimmäinen mies "osaa olla paha suustaan". Vaikka hän ei jutun perusteella ole fyysistä väkivaltaa käyttänyt, on henkinen väkivalta joskus pahempaa. Se vie ihmisen omanarvontunnon tehokkaammin kuin lyöminen.

Toinen mies on puolestaan yrittäjä, joka teki paljon töitä. Ei se raha kaikkea korvaa. Tämän lisäksi mies on alkoholisti. Nyttemmin toipuva sellainen. Ja eron tuoksinassa on myös lyönyt vaimoaan.

Kolmannen miehen kaksi lasta vaativat erityishoitoa. Lähipiirini kokemuksista tiedän, että lapsen sairaus joko yhdistää tai rikkoo perheen. Asioista pitää pystyä puhumaan, ilmeisesti kolmas mies ei vaimonsa kanssa tähän pystynyt. Tämä miehen kohdalla ei artikkelista löytynyt  mitään syytä siihen miksi ero tuli.

Neljäs mies taas tunnusti vaimolleen olleensa uskoton. Vaimo oli pettämisen aikaan raskaana, odotti pariskunna ensimmäistä lasta. Tämä mies kaipaa perhe-elämää ja pelkää yksinäisyyttä. Olisikohan kannattanut miettiä asiaa siinä kohtaa kun sen kalunsa toiseen naiseen työnsi..

Tarvitsee varmaan laittaa lehden toimitukseen viestiä, että antaisivat herrojen vaimojen kertoa oman näkemyksesä asiasta. Minäkään en haluaisi lasteni viettävän aikaa isänsä kanssa, jos tämä on alkoholisti, kohdellut perhettään huonosti haukkumalla ja arvostelemalla tai jopa käynyt käsiksi. Ja pettäneen miehen kohdalla ex-puolison katkeruus kestää takuulla vuosia. On väärin kostaa se lapselle, mutta ihmismieli ei ihan aina toimi kivun keskellä rationaalisesti.

Onneksi Mies on poissa, ei oo kauheen miesmyönteinen olotila tänään..