Koska kevät on saapunut, ja Myrkyttärelläkin hormoonit hyrrää, neulominen on jäänyt vähemmälle ja sosiaalinen elämä enemmälle. Kyllä tähän tilanteeseen tulee muutos, kunhan olen tarpeeksi monta kertaa jäänyt turhaan odottelemaan miesten lupaamia puheluita. Juu kyllä, minulla käy tajuton flaksi baarissa, mutta en sitten saa noita miehiä pidettyä.

Eilen illalla suuntasimme ystävieni J:n ja N:n kanssa baariin. Yllätys yllätys päädyimme loppuillasta Kantabaarimme. Siinä vaiheessa olin jo selvinnyt noususta (kirottu Cipralex, aiheuttaa hypernopean laskuhumalan) ja normaali epäystävällinen selvä baariminäni. Ja voin kertoa, että selvinpäin baarissa olen psycho bitch from hell. Ja tuo on lievä ilmaisu. Sori vaan tytöt jos teiltäkin meni mahikset minun kaikille seurueeseemme pyrkineille miehille antamien pakkien vuoksi.

Tupakansavu rupesi ahdistamaan täysillä, en pystynyt hengittämään, joten suuntasin ulos hetkeksi raittiiseen ilmaan. Istuin läheisellä bussipysäkillä, kun en seisoakaan jaksanut. Eikös tien toiselta puolen seuraani ängennyt epätoivoinen humalainen mies. Avausrepliikki kuului: Mä aattelin tulla ehdottaan sulle että jos lähdettäis tekemään yhdessä jotain tosi rietasta. WTF!? Luuleeko joku (mies) oikeasti, että tollanen toimii? Voin sanoa, ei toimi. Sitten samainen mies (diplomi-insinööri muuten, aiheutti lievän repeämisen allekirjoittaneessa) rupesi kehumaan kuinka hänellä on iso miehinen varustus (20 cm, onko se iso? En oo koskaan tullut kenenkään miehen sitä osaa mitanneeksi) ja kovasti koitti houkutella minua läheiseen puistoon tarkastamaan tavaran. Ja edelleen hän jaksoi jankuttaa vehkeensä koosta ja siitä miten minulla ihan varmaan tekisi mieli saada niin isoa. Ei helvetti! Eikä millään ollut uskoa että en todellakaan lähde hänen kanssaan yhtään minnekään. Ei oo helppoo olla pihtarisinkku, jota ei oteta vakavasti. Sanoin herra Isokalu DI:lle (pääseköhän tällä jonnekin pornohakujen listalle muuten?), että olen juuri se nainen josta hänen isänsä on aina varoittanut: pihtari. Ja kun yhdestä pääsin, niin eikös siihen änkeä seuraava. Tälle meni sentään yksitavuiset ei:ni perille nopeammin.

Edit: Pientä muokkausta aamuiseen.. Palomies vaan on ihana. Pikkasen liiankin ihana. ja nyt minä olen unilääkenousussa. big time. ens yönä taitaa uni tulla silmään ihan ajattelematta.

Miehet miehet. Mulla on taas ressi-ihottumaa.

Sain kuitenkin viimeisen bambuihanaisen puikoille tänään. Kiire meinas tulla, kun lähtö pientä miestä katsomaan on keskiviikkona... Päässä viiraa nyt niin paljon että myrkytär toivottaa hyvää yötä.