Vaikka viikonloppu meni miten meni (herkuttelua, juopottelua), niin paino on edelleen pysytellyt alemmalla kymmenellä. Osansa lienee sillä, että eilen vedimme J:n kanssa salilla parin tunnin treenin. Ja tänään olisi vielä tarkoitus lähteä jumppaan. Toivon mukaan kilo on poistunut elimistöstäni ensi viikolla tähän aikaan. Tai ainakin puoli. Noh, toivotaan että paino ei ainakaan ole noussut ;o)

Joku yleinen tyytymättömyys omaan kroppaan on nyt vallannut mieleni. Tiedän olevani ihan nätti, mutta tämä pikkuhiljaa lanteille kertynyt rasvakerros häiritsee nyt niin paljon, että edessä taitaa olla helvetillinen pariviikkoinen, kun en voi olla salilta poiskaan. Tuloksia on saatava.

Tällä viikolla opittua: jos herkkuja tekee mieli, osta pieni karkkipussi jättipussin sijaan. Suklaapatukka suklaalevyn sijaan. Jäätelötuutti tai tikku litran paketin sijaan. Pienempi versio ajaa saman asian, makeanhimo poistuu, mutta morkkis on paljon paljon pienempi ja voit olla ylpeä itsehillinnästäsi.

Minä lähden nyt takapihalle kahlaamaan läpi kuukauden posteja. Ja lukemaan viimeisen kahden kuukauden aikana tulleet lehdet, joita en ole ehtinyt lukemaan. Kun kerrankin paistaa aurinko.