Ilmeisesti saan edellisen postauksen yöhärdellistä huolimatta nukuttua kuitenkin melko hyvin, koska olen päässäni pyöritellyt pariakin neulemallia. Siis ihan itsekehiteltyä. Mieli suorastaan palaa kokeilemaan ideoita käytännössä. Sen estää vain ja ainoastaa se, että minulla ei ole hajuakaan missä kaikki puikkoni muuton jäljiltä ovat. Lankaa on löytynyt pienen tavaratalollisen verran, mutta ei yhtään puikkoa. Eikä just niitä lankoja,  joita ideoideni toteuttamiseen tarvitaan.

Toiseen tarvitaan sitä hemmetin lenkkimohairia, joista on tulossa shaali ystävälleni J:lle, joka osti juuri omakotitalon jossa on ihana pergola, jossa voi kesäisinä iltoina istua ja lukea shaaliin kääriytyneenä. Rakkaan ystäväni tuntien, hän ei kyllä ehdi istuskella missään niin pitkää aikaa, että vilu tulisi, mutta eipä hänellä vielä ole sitä shaaliakaan mihin kääriytyä.. Lisäksi perheeseen vois värkätä kasan villasukkia, koska J:n "ihanan" tädin mukaan talossa on kuitenkin talvella niin älyttömän kylmät lattiat, että ei ollut mitään järkeä ostaa moista.

Lisäksi suunnitelmissa olis tehdä Jannelle sukat, sekä pikkuneule itselle, josta sitten joskus lisää, kunhan pääsen ideaa kokeilemaan. Ensin toki vois olla ihan paikallaan, että purkais ne loput muuttolaatikot, josko ne puikotkin sieltä jostain putkahtaisivat esiin..