Vahva ehdokas palkinnon saajaksi voisi olla vaikkapa tämä malliyksilö. Onnekseni olen löytänyt puolisokseni miehen, joka ei ole perso viinalle tai luuraile lähikapakoissa. Ja vaikka oliskin, niin en kyl sitä ihan hirveesti haeskelis sieltä kuppilasta kotiin. Voipi jopa olla, et lukot vaihtuis melko nopsaan jos tollasen harrastuksen Mies itselleen keksis.

Ja jos vaikka Mies oliskin viinaan menevä, niin onneks en itse ole mikään kapakkaruusu. Et meidän piltit ei ihan hetkeen tuu keskenään jäämään kotiin, kun isi on jossain ja äiti baarissa.

Tulipa vaan mieleen, et miks ihmeessä niitä lapsia pitää tehdä, jos niistä ei sitten kiinnosta pitää huolta. Kun Suomessa tuo mahdollisuus ehkäisyyn on kuitenkin jokaisen ulottuvilla. Omaa äitiä ja isää ei toki noin vain voi korvata, mutta jossain tapauksessa olis ehkä parempi että vanhemman oikeudet otettais pois. Kun maailmassa kuitenkin on niitä lapsettomia pariskuntia, joille ei moinen tempaus tulis mieleenkään ja jotka olis kiitollisia ja onnellisia lapsesta.

Mut hei, positiivistahan tässä uutisessa on se, että vaikka minulla joskus kilahtaa noiden omien kullanmurusteni kanssa ihan totaalisesti, niin en ikinä ole niitä kaksin jättänyt kotiin ja lähtenyt itse ottaan muutamaa drinksua kulmakuppilaan tai lähikauppaan hakemaan hermosuklaata, kun ei muuten kestä pää.