Ja tyly sellainen. Olin neljän päivän flunssamakoilun jälkeen tänään töissä. Ja jatkoin saikkua edelleen. Olo oli iltapäivästä jo ihan hirveä. Ja niin olivat kommentitkin. Kyllä minut palautettiin maan pinnalle ihan täysillä. Kuulin lukuisia kertoja kommentit: Kuullostat ihan hirveeltä. Mitä teet tuossa kunnossa töissä. Näytät ihan kamalalta. Siinä kyllä naisen itsetuntoa hiveltiin ja kovaa. Metrisellä halolla suorastaan.

And they've seen nothing yet.. Nyt istun kotona alusvaatteisillani (ei kaunis näky) olohuoneen lattialla. Tukka sekaisin. Nenän alunen kiiltää bepantenista ja/tai räästä. En ole ihan varma kummasta. Ympärillä leijuu vicks vaporubin aromi. Josta en muuten itse haista yhtään mitään, niin tukkoinen on olo. Sieraimiin saisi tunkea nenäliinapaketin, kun räkä valuu kuin hanasta. Hengitys korisee ja keuhkot huutavat armoa. NYT todellakin näytän hirveältä..

Loppuviikon siis makoilen kotona puhumatta. Kun puhuminen kiellettiin kokonaan. Ääni on niin painuksissa, että puhuminen pahentaa asiaa. Arvatkaa vaan onko puhelin soinut about tauotta koko iltapäivän..?