Monessa parisuhteessa on se joku asia, mikä ajaa toisen hulluuden partaalle. Minä olen ehkä maailman kolmanneksi epäsiistein ihminen. Siivoan vain pakon edestä. Ja Mies taas tykkää siitä, että paikat on järjestyksessä. Ja tästähän meillä aina tulee sanomista, säännöllisin väliajoin. Minä yritän ihan oikeasti (vaikka Mies ei sitä uskokaan..) laittaa edes omat tavarani paikoilleen. Ja on viikkoja jolloin minusta tuntuu, että en muuta ehdikään tekemään kuin tyhjentämään ja täyttämään tiskikonetta.

Vaikka Mies siis tykkää siististä kodista, ja hoitaa meillä lähes poikkeuksetta siivoukset, myös hänellä on tapoja jotka raivostuttavat minua suunnattomasti. Yksi niistä on tiskirätti. on kiva kun on mies joka pyyhkii pöydät, aika harva sellaista tekee. Mut miksi ihmeessä se märkä ja likainen tiskirätti pitää heittää tiskialtaaseen? Tuloksena on kuvottava haju ja rätti johon ei oikein enää ilkeäisi koskea.

Ja kyllä, meillä on asiat kaiken kaikkiaan ilmeisesti tosi hyvin, kun suurin ärsytyksen aihe on noin pieni. Mut silti. Se ärsyttää ja epäilen Miehen tekevän sen tahallaan.