Linnan juhlissa kaksi kokkia tanssii, ja koko valtakunta on enemmän sekaisin kuin keskiverto nokialaisen vatsa kraanavettä juotuaan. Kyseessä voi varmaankin olla jonkunsortin etikettivirhe, mutta että asiasta kohistaan edelleen ja jopa presidentin linnan väki "paheksuu" tapahtunutta. Kokkeja tanssimaan hakeneiden naisten lienee aivan turha odottaa jatkossa kutsua linnan juhliin. Ja kokkien urakin on varmaan vaakalaudalla, kun menivät moisen törkeyden tekemään. Kuka nyt ikinä haluaisi moisen kokin tekemää ruokaa edes syödä!

Ilmeisesti kansa vaatii uutisoimaan muutakin kuin Nokian vesimokaa, ja mikäs sen oivallisempaa kuin tarttua tanssivaan kokkiin.

Linnan juhlista noin muuten voisin sanoa sen verran, että kohutut Jenni Dahlman-Räikkösen ja Jaana Pelkosen puvut olivat mielestäni aivan kamalia. Myös Leena Harkimon puku oli pettymys. Tanja Saarela oli kaikesta kohusta huolimatta yksinkertaisesti tyylikäs. Marjo Matikainen-Kallströn taas aivan mielettömän upea. Janina Andersson yllätti positiivisesti yksinekertaisen tyylikkäällä puvullaan, aikaisemmat keijukaismaiset hörhöilyt eivät ihan hirvittävän kauniita ole olleet. Anderssonin mies ei vieläkään ollut ressukka löytänyt kampaa. Päivi Räsänen ei ilmeisesti ymmärrä, että hänen ikäisensä naisen kannattaisi harkita muuta kuin linnanneitotyyliä. Vanessa Kurrin puvun kuppikoko oli himppasen liian pieni, ja kaikki huomio kiinnittyi siihen, että pysyykö puku päällä vai ei.. Kampaajalla oli taas moni naisvieras jättänyt käymättä, joskin laitontahan sen nykylainsäädännön mukaan olisikin ;o)

 Linnan juhlia kanssamme seuranneet miehet (omani ja ystäväni) olivat sitä mieltä, että meistä tuli ihan hirvittävän ilkeitä kun arvostelimme pukuja, koruja, kampauksia jne. Mutta me sentään teimme sen kiltisti kotioloissa, emme lehtien palstoilla, kuten toimittajat. Ja nainen on aina naiselle susi… ;o)