Taidan olla tällä hetkellä maalarimiehen unelma. Tuoksun voimakkaasti tärpätiltä :) Viikonloppu on mennyt nauttiessa ihanista ilmoista pihatöiden parissa. Tänään sain viimoiset puutarhakalusteet käsiteltyä puunsuoja-aineella. Siirryn ilmojen salliessa syömään takapihalle huomisesta alkaen, kunhan kalusteet vain ensin kuivuvat. Maalatessa yleensä tuppaa roiskumaan, joten tärpättiä tarvittiin putsaamaan lahosuojattu nahkakin. Tietty olishan sen voinut jättää iholle, ja katsoa pysynkö ikinuorena :)

Koti on siivottu, pyykkiä pesty, puutarhatöitä tehty, vielä kun saisi kakun leivottua. Täytän nimittäin huomenissa vuosia, ja vieraita on tulossa kahvittelemaan ja syömään. Jonkun blogissa törmäsin Allegro pyykinpesuaineeseen. Olen sitä käyttänyt nyt muutamaan koneelliseen, ja pyykistä tulee aivan ihanan tuoksuista. Hieman epäilin "todistuksia" aineen ylivertaisuudesta, mutta en usko enää palaavani takaisin hajustettujen pyykkipulvereiden käyttäjäksi.

Ja neulerintamalla edistytään. Eka kerä Bambua on puikoilla, ihanaa neulottavaa. Aikuisten polvisukat ovat valmiit. Kuvia laitan vaikka illalla, kunhan ehdin ihqt palmikkosukat viimeistellä.