Koska sarjamme Masentuneelle Mies keräsi sankoin joukoin katsojia ja nousi yrityksemme ehdottomaksi kulttihittituotteeksi, olemme päättäneet jatkaa samalla laadukkaalla linjalla. Kukapa meistä ei olisi myötäelänyt tomin kriisissä, kun hänen masentuneensa oli kerännyt ylimääräisiä kiloja. Ja jokainen muistaa ihan varmasti marketan ja arton kuvankauniit häät keskussairaalan kappelissa marketan vatsahuuhtelun jälkeen..

Myrkytär on lyönyt viisaan päänsä yhteen Tessin kanssa aina niin suositussa kommenttiosuudessamme. Tästä syntyi uusi lyömätön tosi-tv konseptimme Suomen Säälittävin Sinkku.

Ensimmäisessä jaksossa esittäytyy itse Myrkytär: 32 vuotias, ei ole koskaan ollut naimisissa tai edes kihloissa. Ei lapsia. Kaikki exät häipyneet kuvioista (tai häivytetty) pettämisen takia. Ylimääräisiä kiloja runsaasti. Nyt jo toista kertaa kuntosaleilun aloittanut Myrkytär omaa veemäisen luonteen, kauniit silmät, ei tule toimeen ihmisten kanssa, on feministi ja pahinta kaikessa, insinööri. Myrkytär ei osaa teeskennellä eikä valehdella. Suoruutensa, itsetietoisen asenteensa ja täysin mahdottoman luonteensa vuoksi Myrkytär pelottaa miehet luotaan pois. Lisämausteena sopassa on masennus ja taipumus työnarkomaniaan. Vapaa-aikansa Myrkytär viettää neulomalla ja bloggaamalla. Lankoja on kertynyt kilotolkulla, ja uusia kirjoituksia suhteessa saman verran (toimitus ihmettelee kuinka noinkin tapahtumaköyhästä elämästä saa kirjoitettua noin paljon..). Myrkytär asuu suurehkossa suomalaisessa kaupungissa, ja sen sijaan että pörräisi yöelämässä kuten kunnon sinkun kuuluukin, myrkytär shoppailee lankoja, kirjoja ja kenkiä. Myrkyttären tapaa usein tavaratalojen lankaosastoilta, lankakaupoista, kirjakaupoista sekä kenkäkaupoista, eli paikoista joissa nuo komeamman sukupuolen edustajat ovat melko harvinainen näky. Myrkytär toivoo tulevalta mieheltään hyvää asennetta, huumorintajua ja sietokykyä. Plussaksi lasketaan hyvä suutelutaito, halu lisääntyä sekä  työpaikka. Alkoholismi ja huumeet ovat ehdoton ei. Näillä täysin mahdottomilla vaatimuksillaan Myrkytär tulee jäämään ikuisesti yksin. Kukaan tervejärkinen mies ei tuollaiseen vaatimuslistaan suostu. Tosin eipähän neiti itsekään niitä täyspäisimpiä ihmisiä ole.. Ehdottomasti vahva voittajasuosikkimme!