Tämänpäiväinen neuvolareissu toi tullessaan jo toisen lähetteen äitiyspolille. Paineet edelleen koholla, pissassa proteiinia ja lisäksi kiusana on päänsärky. Nyt sitten odotellaan koska kutsu käy. Ja varmaan joudun taas jäämään sairaalaankin. Olo on päänsärkyä lukuunottamatta ok, joskin verenpainelääkkeet väsyttävät ja vetävät nenän tukkoon, joten olen melko lailla ollut vaaka-asennossa viimeiset päivät. Vote sydänäänet kuitenkin kuuluivat erinomaisen hyvin ja melko aktiivisesti se on liikuskellutkin tuolla mahassa koko päivän. Paitsi tietty aamulla neuvolassa, kun terkkari koitti pientä herätellä. Ei sitten muuten liikahtanutkaan.

Mieliala on maassa. Sitä toivoisi kaiken sujuvan mahdollisimman hyvin loppuun saakka. Nyt kuitenkin ihan väkisin on huoli. Itsestäni niinkään viis, kunhan tuolla pikkuisella kaikki olisi hyvin ja se saadaan kunnialla ulos.

Mielialan lisäksi tuo muisti reistaa urakalla. Aamulla en muistanut otinko lääkkeet vai en. Meni sitten laskuhommiksi, kun kumosin pilleripurkin sisällön pöydälle ja laskin kaikki 90 nappia. Lopputulos, aamulääkkeet olivat unohtuneet. Neuvolareissulla taas unohdin laittaa autoon pysäköintikiekon, ja olin aivan varma että tuulilasissa odottaa pikavoitto. Onnekseni parkkipirkot olivat jossain muualla ja selvisin säikähdyksellä.  

Jos blogi hiljenee, syynä on sairaalareissu. Ja ihan jokainen saa pitää peukkuja että kaikki sujuu loppuun saakka hyvin.