Käväisin saikkupäivän kunniaksi Kädentaidot messuilla. Ajatuksenahan minulla oli, että näin perjantaina, arki kun on, siellä ei olisi kamalaa ryysistä. Olinpa niin väärässä. Porukkaa oli ehkä vähän vähemmän kuin viime vuonna lauantaina, mutta ei merkittävästi. Olin Pirkkahallilla tasan klo 11 ja silloin kaikki hallia lähinnä olevat parkkipaikat olivat jo täynnä. Kuvittelin tyhmänä, että pääsisin auton kanssa lähelle, kun ei oikein enää tän mahan kanssa huvita kilometriä kävellä autolta ovelle. Mutta niin vaan piti kävellä. Onneksi ilma sentään on mitä kaunein, pikku pakkanen ja auringonpaistetta.

Näytteilleasettajissa oli paljon samoja kuin viime vuonnakin. Mitään en oikeasti mennyt ostamaan, kunhan vaan kiertelin ja katselin. Kamala askarteluvimma iski, mutta jätin sitten tarvikkeet niille, jotka oikeasti jotain saavat aikaan :o)

Koska olo ei ole tässä vaiheessa raskautta mitenkään erityisen energinen, saati ketterä, en jaksanut ihan joka kolkkaa kiertää. Pari tuntia ympäri halliä pyörin ja sitten alkoi selkä vihoitella ja pari kipakkaa supistustakin pisti miettimään, että eipä tässä taida näillä raskausviikoilla olla oikein mitään järkeä. Joten lähdin kotiin.

Messujen saldo ostoksien osalta on lähinnä surkuhupaisa. Ostin 4mm bambuiset sukkapuikot Tapion kaupasta kuudella eurolla ja erilaista syötävää 13 eurolla... Että näin meillä käsityömessuillaan. Mutta taas kerran kyllä voin suositella, kamalasti ihania ideoita ja aika paljon turhaakin, josta en kyllä ymmärrä kuka niistäkin maksaa. Kaipa kaikelle ottajansa on. Kahvilatarjonta on Pirkkahallissa aika onnetonta, shamppanjabaariin en tänäkään vuonna päässyt istuksimaan. Mutta josko ens vuonna? Ruokahan se on tässä tilassa se tärkein kriteeri tapahtuman onnistumisen kannalta ja vessat toinen (löysin muuten paikasta täysin jonottoman naistenvessan, sain istuksia siellä ihan yksikseni). Verrattuna viime kesän keikkakokemuksiin tosin molemmat olivat huippuluokkaa. Sisävessa on aina sisävessa :)