Surffailin netissä ja silmiini sattui Cookie A:n kirja Sock Innovation jonkun blogista. Ja rupesin selvittelemään lisää. ja pakkohan se kirja sitten oli saada. Tilaus on tehty alkuviikosta ja vasta nyt aloin oikein tutustumaan mitä kirjasta on sanottu. Ja god damn, kirja on täynnä virheitä! Interweave Press on toki julkaissut korjaukset, jotka ovat ilmaiseksi ladattavissa netistä, mutta silti jurppii vähäsen. Kirjan tilasin rapakon takaa, niin hinta ei päätä pyörrytä, joten ehkä tästä selviän jotenkin..

Mitä ilmeisimmin Cookie A. on elävä legenda neulepiireissä, mutta minun on pakko tunnustaa, että enpä ollut hänestä aikaisemmin kuullut. Ainakaan muistaakseni. Mutta koska muistini ei ole tosiaankaan entisensä, niin mennään sillä tiedolla, että kyseessä on uusi tuttavuus. Puolustukseni voitaneen kuitenkin sanoa, että pienen lapsen kanssa ei ihan niin aktiivisesti (tai ollenkaan) ehdi seurailla muiden neulojien blogeja likikään niissä määrin kuin ennen lasta. Tai sitten en vain ole mikään HC neuloja :o)

Mutta yhtäkaikki, oli kirjassa virheitä tai ei, niin aikas innolla kirjaa odottelen saapuvaksi Amazonin mukaan 28.10.

Nyt aion marssia aamupala nro kahdelle, sillä ensimmäinen tuli vaihteen vuoksi kaaressa pihalle (muistutus itselle ja vinkki muille oksentajille: marjapuuro maistuu oksennettaessa samalle kuin syödessä, että oli kerrankin vähän vähemmän vastemielinen toimitus).