Meillä on nyt uusi sohva. Ja lipasto (palasina pahvilaatikossa). Ja kirjakaappi ja Voten vaatteille korihyllytsydeemi asennettuna vessan kaappiin. Ja pari uutta sohvatyynyä. Ja Miehelle aurinkoisten lomapäivien varalle takapihalla vielä upouusi kansituoli. Rahaa on siis pantu haisemaan urakalla. Häälahjaksi saamamme rahat sijoitettiin ensisijaisesti uuteen, ihanaan siniharmaaseen divaanisohvaan. Joka on sitten muuten törkeän iso. Sen verran iso, että piti jo ruveta miettimään asunnon vaihtoa isompaan ;o) (J:lle tiedoksi, että se nojatuoli mahtuu edelleen meille. Että et vieläkään saa sitä lainaan. Sori vaan). Mutta hyvin se saatiin mahtumaan. Kiitos Miehen kaukonäköisyyden, kun pakotti minut luopumaan parista rakkaasta huonekalustani. Jotka siis ovat äidilläni lainassa siihen saakka kunnes meillä ehkä jossain kohtaa on enemmän tilaa, ja minulla se oma käsityö-/kirjasto-/työhuone.

Alkaa taas tuntua tämä huusholli kodilta ryönävaraston sijaan. Ihanaa saada paikat kuntoon ennen tuon juniorin maailmaantuloa. Ja mikä parasta, nyt saatiin Tyttärellekin oma nurkkaus, joka on ikään kuin erotettu muusta olohuoneest. Tilaa meillä ei edelleenkään ole yhtään liikaa, mutta kaipa me tähän vielä mahdutaan. 

Kyllä meidän nyt kelpaa makoilla uudella sohvalla lomapäiviä viettäen, vaikka ulkona vettä tulisikin kaatamalla. Entisellä sohvalla kun meinasi käydä makoilu vierekkäin ahtaaksi, kun Vote roikkui jo osittain sohvan ulkopuolella. Ja se ei ihan hirveen hyvälle tuntunut, kun maha roikkui tyhjän päällä, kuten varmaan jokainen raskaana oleva tietää.. Nyt Mies voi maata divaanilla ja minä pääsen kainaloon. Että jos meistä ei toviin mitään kuulu, niin tiedätte missä olemme :o)

Vielähän tässä lomapuhteiksi pitäisi siis siivoilla vaate- ja siivouskaappeja, keksiä paikka kaikelle nurkkiin kertyneille tavaroille jotka tällä hetkellä ovat tarpeettomia (kuten toinen tietokone, jolle ei ole työpöytää) ja laittaa kaikki kuntoon Voten syntymää varten. Itse hymähtelin lukiessani raskausajan pesänrakentamisvietistä. Nyt se jyllää ainakin meillä ihan täysillä. Mieskin jäi ihan seisomaan ja katsomaan sitä ihmettä kun vaimo imuroi..