Loma on sitten loppu ja tänään ensimmäinen työpäivä. Näin kesäaikaan täällä on hyvinkin leppoisaa, iso osa työkavereista on lomalla, samoin kuin asiakkaista. Lähes kaikki tuntuvat ällistyneiltä nähdessään minut vielä työmaalla. Mutta siis, lomalta paluu ei sinällään ollut ihan niin kamalaa kuin etukäteen kuvittelin. Aika vaan meinaa käydä pitkäksi, kun jo ennen lomaa siirtelin kaikki projektit eteenpäin, eikä nyt siis ole juurikaan mitään tekemistä. Onnistuneesti olin loman aikana ehtinyt unohtaa salasanat ja about kaikki muutkin työhön liittyvät jutut, joten aamu meni työpaikan juoruja kuunnellessa. Ja paljon täällä oli taas ehtinyt tapahtuakin neljässä viikossa.

Työaikaa olen käyttänyt kuitenkin tehokkaasti hyväkseni, surffaillut kestovaippasivuilla ja imenyt tietoa kuin lisäimu. Edelleen olen hiukkasen hukassa, mutta onhan tässä vielä 6 päivää tehokasta työaikaa selvitellä asioita. Äitiyspakkauksessahan tuli 4 sisävaippaa ja 1 pul(???)-kuorivaippaa, ja lisäksi perinteisiä harsoja, joita ajattelin hankkia jokusen lisää. Näiden lisäksi sain ystävältäni lainaan muovikassillisen tämän itsetekemiä taskuvaippoja imuineen. (Huomatkaa lähes ammattimainen kestovaippasanastoni..) Lisäksi harkinnassa on vaippakassin lainaaminen paikalliselta kestovaippayhdistykseltä. Näillä varmaan pääsee jo alkuun.  

Muuten siis tää töissä olo sujuu kuin tanssi, paitsi että koneen äärellä monta tuntia istuessa nuo liitoskivut tuppaavat vaivaamaan aina ylösnoustessa. Minä olen siis lopultakin alkanut vaappua kuin ankka kävellessäni. Lisäksi tuo junioriosasto ei tunnut yhtään tykkäävän tästä istumisesta, vaan antaa napakoita täsmäpotkuja paikkoihin joissa ne tekevät uskomattoman kipeää. Yritä tässä sitten olla täysipäisen työntekijän maineessa (kukaan kun täällä ei tunnu huomanneen, että omaan ne hullun paperit..), kun aika ajoin on pakko puhista, ähkiä ja voihkia. Voin hyvin kuvitella miten ipana nauraa kikattaa ääneen tuolla sisätiloissa ääntelyilleni ja antaa palaa uudestaan.

Nyt on syytä vaappua työjuttuja hoitamaan, kun kohtapuoleen ois tarkoitus suunnata Miehen luokse (jolla vielä on lomaa muutama päivä) kotiin ja hyvin ansaitun viikonlopun viettoon :o)