Meillä aloitettiin eilen illalla kaurapuuron syönti. Jannelle siis. Ja voi autuutta, poika söi ensimmäisen kerran vasta puoli neljä aamulla! Nyt kun pojan äiti olisi vielä saanut nukuttua saman ajan, niin elämä ei voisi paremmin olla, mutta perinteiseen tapaan minä valvoin puolille öin.

Janne saa nyt ensimmäsiten päiväunien jälkeen kasvissosetta ja äipän tankkimaitoa. Toisten päikkäreiden jälkeen annetaan tankkimaitoa. Ennen iltapesua puuroa ja pullomaitoa. Yöllä annetaan taas äidin tankeista, koska äiti on liian laiska lämmittäkseen pulloa. Kyllä, meillä aina välillä nukutaan siinä tissittelyn lomassa, mutta ei kai sen niin vaarallista ole..?

Marjasoseitakin meillä on maisteltu, tänään aamulla annettiin pikkeuksellisesti puolukka-mustikkasosetta (on muuten näin äidinkin makuhermojen mielestä aivan törkyhyvää!), kun äipällä oli aamupala kesken ja pojalle iski just samantein kamala nälkä. Ja vaikka yleensä pojan syönti on etusijalla, niin tänään sai poika odottaa ja äiti nautti kiireettömän aamupalan caffe laten kera (toi oma espressokeitin on vaan niin loisto-ostos!).