Koko perheen voimin siis seuraavat kolme viikkoa, joten päivitystahti saattaa ollaa normaaliakin hitaampi. Sen suurempia suunnitelmia meillä ei ole, tehdään parin hotelliyön reissu pääkaupunkiin, jossa tarkoitus olis käydä Korkeasaaressa ja Suomenlinnassa, josta suuntaamme Salon suunnalle morjestamaan sekä omaa, että poikien kummeja.

Loppuaika kai vietetään kotosalla. Ehkä saatetaan käydä mummolassa tai Pikkusiskoa moikkaamassa. Katsotaan nyt miltä tuntuu.

Antti täyttää tänään muuten 6kk. Merkkipäivää juhlistettiin ostamalla Antille lelu, sekä huomenna nautittavan mansikkakakun voimin. Jos siis näillä helteillä jaksan mitään suurempaa väkertää. Oikaisin jo melkotavalla ja ostin valmiita kakkupohjia, niin yllätysvieraillekin saattaa löytyä jotain tarjottavaa. Antti on edelleen erittäin hymyileväinen pieni poika. Itkua tulee vain jos on kova väsy tai nälkä, tai joutuu olemaan liian pitkään pois sylistä tai jos isoveli vähän muksaisee. Ääneen nauraminen tuntuu olevan pojan suosikkipuuhaa tällä hetkellä ja on oikeastaan vähän koomistakin, kun kaikki muut perheenjäsenet tekevät vaikka minkälaisia temppuja saadakseen pikkuisen nauramaan. Lapsen nauru vaan on jotain niin ihanaa. Antti tuntuis kovasti opettelevan myös ryömimään. Kohta saa taas äiti miettiä, että missäs se poika nyt on, just tähänhän sen äsken laitoin... Päiväunia nukutaan paljon mielummin omassa sängyssä kuin ulkona. Muutenkaan Antti ei paljoa viitsi päivällä aikaa nukkumiseen tuhlata. Asiaa ei varmaankaan auta se, että päiväjärjestys vaihtelee noin joka toinen päivä. Mutta, mitäpä siitä kun kerran yöt nukutaan kohtuullisen hyvin.

Jotenkin on ihan käsittämätöntä, että Antin syntymästä on jo puoli vuotta. Ja muutaman kuukauden päästä pitäisi jo ruveta  miettimään töihin lähtöä. Vaikka kotona olo aika ajoin kiristää, ja sitä kaipaa omaa aikaa ilman lapsia, niin siitä huolimatta olen mielummin kotona. Verrokkina Jannen vauva-aika; Jannen ollessa puoli vuotias, minä olin ollut jo kuukauden töissä. Nyt ajatus tuntuu täysin käsittämättömältä, miten sitä raaskikin niin pienen jättää kotiin Miehen kanssa. Eipä sillä, hyvää hoitoa Janne ihan varmasti sai.

Mut eipä tässä taas tän syvällisempää ole luvassa.. Lähden ruoanlaittoon.