Vietin viime viikolla poikien kanssa viimeistä kotiäitiviikkoa mummolassa. Poikien nukkuessa päiväuniaan minä jäin tuijottamaan ostos-tv:tä, jota tulikin tuutin täydeltä kolmelta kanavalta samanaikaisesti. Ja ihan kun sitä olis viaton kotiäiti saanut jonkun sortin huumetta, niin intensiivisesti kaikilla kolmella kanavalla surffasin ja mietin et oisko toi oikeesti hyvä ja toimiskohan toi kuten luvattu. Kun oishan se ihan ältsin kätevää, jos siitä virttyneestä kotiäidistä saatais edustuskelpoinen ostos-tv:n tuotteiden avulla ja ilman että pitäisi poistua kotoa.

Miettikää nyt, raskauksien (ja suklaan) kerryttämät kilot sulatellaan liki itsestään: zumbaamalla tai Abdoer Twistillä. Ihan vaan telkkarin edessä tanssahtelet tai istutat perseesi penkkiin ja vähän liikuttelet itseäsi, niin kyllä läskit lähtee. Ja vain 15 minuutin harjoittelulla päivässä. Liikuntamuodot ovat tehokkaita ja hauskoja (my ass, en usko et liikunta voi olla hauskaa, ei edes tanssien suoritettu jos sitä kerran mainostetaan liikuntamuotona).

Kauneutta hoidetaan Youthful Essencellä, laitteella joka tuo kauneushoitolan kotiisi. Ihokarvat poistetaan timanttilaikalla hiomalla, helpompaa kuin vahojen kanssa sährääminen, kivuttomampaa kuin epilaattori ja nopeampaa kuin perinteisen höylän käyttö. Lisänä saa ihonkuorinnan ja iho on ihanan pehmeä. Kauneudenhoito viimeistellään Proactiv -tuotteilla, joita käyttävät todistusten mukaan lukuisat julkkiksetkin ja joka on poistanut kaikki iho-ongelmat.

Ja mikä parasta, ostos tv tarjoaa ratkaisun myös ruoanlaittoon ja siivoamiseen laitteilla joilla esivalmistellaan terveelliset ruoat muutamissa sekunneissa tai siivotaan murto-osalla siitä ajasta, joka perinteisillä menetelmillä hommaan menee. Onpahan sitten aikaa vaikka neuloa, blogata tai roikkua facebookissa kotitöistä säästyneellä ajalla.

Vielä kun joku viisas keksisi laitteen, joka pukis lapset ja vaihtais niille vaipat ja myös syöttäisi sekä siivoaisi syöttämisen aiheuttamat jäljet, niin kotiäidin elämä olis suorastaan kadehdittavaa. Ai niin, mut sellanen laite on jo keksitty. Sitä sanotaan äidiksi..