Susikairasta bongasin tämän uutisen. Ja olin pärskäyttää päiväkahveet nenän kautta pihalle. Joka olis jo ollut tosi tosi väärin, koska just tänään päiväkahvit oli keitetty ihanasta vanilijakahvista.

Lainaukset Iltalehdestä:

"Poliisin mukaan perheen talo ei näyttänyt normaalin perheen kodilta, sillä "tavaraa oli ihme kasoissa joka puolella taloa ja kodinhoitohuoneessa oli hirveä kasa likaisia vaatteita". "

You can call me stupid, mut eiks likaisten vaatteiden paikka yleensä ole kodinhoitohuoneessa? Ainakin minun tuntemillani perheillä, joilla on khh, pyykkikone ja kuivauspaikka on juurikin siellä. Meillä likapyykki ei enää edes ole kasoissa. Se on vuorina vessassa (jossa meidän pyykkikoneemme sijaitsee ja jossa mielestäni likaisen pyykin paikka luonnollisesti on, ei esim. olohuoneessa.). Ja myös meillä tavaraa on ihmekasoissa ympäri huushollia. Takaovesta kun tulee sisään, on vastassa kymmeniä tyhjiä pahvilaatikoita. Takapihasta ei nyt kannata edes puhua, koska siinä tapauksessa kaikki Suomen selvittämättömät murhat pistetään noilla kriteereillä meidän niskaan.

"Vaatekaapissa oli 15 tyhjää deodoranttipurkkia"

Meillä löytyy puoltyhjiä deodorantteja ympäri kämppää varmaan saman verran. Valtaosa niistä on ostettu raskausaikana. Koska yhtä ja samaa dödöä pystyi käyttämään tasan siihen asti kun oksensin. Sen jälkeen pelkkä haju sai yökkäämään uudestaan. Noita säilytellään siksi, että elättelen toiveita, että vielä jonain päivänä pystyn ne käyttämään loppuun. Kerrottakoon, että Jannea odottaessani käytin Dermosilin koivulle tuoksuvaa suihkugeeliä. Ihana aine kaiken puolin ja se tuoksu vaan on ihana. Kunnes sitten oksennat ja se haju tuo mieleen sen jälkeen sen oksentamisen. Nyt, kun Janne on 1v8kk pystyn suihkugeeliä taas käyttämään. Saas nähdä selviääkö noi dödöt muutosta :)

"Asunto oli hyvin epäsiisti ja tavaroita oli ympäriinsä"

Tavarat ei saisi olla kasoissa, eikä ympäriinsä. Kaikilla ihmisillä (kuten minulla) tuo siisteyskäsitys ei ole samanlainen. Minä esim. kestän sekasotkua huomattavan pitkään. Enkä millään lailla suunnittele kenenkään murhaamista tai ole sellaista tehnyt.

No juu, lainaukset on irroitettu asiayhteydestä, mutta on pakko kyseenalaistaa tuo käsitys, että sotkuisessa kodissa asuu jotenkin vaarallinen yksilö. Ja pakko sanoa, että naurattaa niin pirusti, kun mietin et mitähän noi pollarit sanois just tällä hetkellä meidän keittiöstä ja toimittaisivatko heti putkaan...