Viime viikolla joku tv-ohjelma esitteli uusia suosikkilajeja, strip-aerobickia ja tankotanssia. Tämän aamun lehden torstailiite käsitteli niin ikään tuota ensimmäistä lajia. Ja sori vaan, ihan väkisin rupes naurattamaan. Kun raskaana ollessahan kuuluisi liikkua, muuallekin kun sängystä sohvalle tai kotoa autolle. Niin että mitähän ne strip-aerobicaajat tuumais jos sitä tällain kahdeksannella kuulla oleva äitihenkilö lähtis reenaamaan. Artikkelin kuvassa kun kaikki tunnille osallistujat olivat nuoria, kauniita ja hoikkia naisia. Sitten tulis tämmönen 30+ kohta kahden lapsen äiti, jolla noita kiloja on ihan normitilassakin enemmän kuin kahdella lajin harrastajalle yhteensä. Saattais mennä kivennäisvedet väärään kurkkuun ja ne liikuntasalin ulkopuolella rautaa nostavat miehetkin voisivat ehkä tipauttaa muutaman kymmenen kiloa tangosta varpailleen ihan silkasta kauhusta.

Artikkelissa korostetaan liian monta kertaa, että tunnilla ei vaatteita riisuta. Mutta voin väittää, että valtaosa osallistujista toivoisi allekirjoittaneen lisäävän vaatetta jos tunnille lampsisin trikoissa ja pikki-pikku topissa, kuten artikkelin kuvassa muutamalla naisella. Ihan ois jännä nähdä miten tuo tunnin ohjaaja saisi tämän äipän lantion pyörimään :D Tosin veikkaan, että minulle voitaisiin ko. kuntosalin toimesta antaa porttari moiselle tunnille..

Vielä hupaisampia mielikuvia sai aikaan tuo tankotanssi. Mitenköhän ne lajin ohjaajat mahtaisivat taivuttaa raskaana olevan naisen sen tangon ympärille? Ilmastointiteipillä vai pikaliimalla?