Tämän päivän iltalehti uutisoi, että 66% suomalaisista miehistä olisi halukas seurustelemaan sinkkuäidin kanssa. Lasten pääluvusta tai iästä ei ollut puhetta.. Juttuun oli saatu kommentit kahdelta mieheltä, 24- ja 26- vuotiaalta. Luojan kiitos minulla on Mies. Muuten olisi jälleen kerran syytä kateuteen ja katkeruuteen, kun 66% miehistä ajattelisi minun olevan epäkiinnostava kumppani, kun minulla ei lapsia ole. Lapsettoman, yli 30v sinkkunaisen elämä olisi siis puhdasta helvettiä näillä tutkimustuloksilla.

Laitoin jo J:lle meiliä, että nyt hänelle koitti onnenpäivät. Enkä tarkoittanut sitä tv-ohjelmaa. Päälle vaan paita jossa lukee "SINKKUÄITI" ja senkun vaan jää odottelemaan tarjouksia. Helppoo kun heinän teko.

Varmaan tuo tutkimus on saanut pontta tästä tv-sarjasta "sinkkuäidille sulhanen". Siinähän nuo naiset ovat kuin suoraan missikisoista. Vaikka minulla on ainoastaan kauniita ystäviä, niin harva heistä yltää tuolle tasolle ulkonäöllisesti noin niin kuin arkioloissa. Tai kuka tietää, jos heidät ammattistylisti tälläisi joka päivä ja saisi sponsorikolttuja muotiliikkeiltä. Taitaisivat telkkarin sinkkuäipät jäädä häntäpään sijoille.

Mikähän mahtaisi olla kyselyyn osallistuneiden miesten reaktio, kun näytettäisiin vaikka.. Öööh.. Koitan keksiä jonkun kauniin, lapsettoman julkkisnaisen.. Michelle Pfeiffer on ainoo joka tulee mieleen. Onkohan sillä lapsia? No mutta, oletetaan että ei ole. Niin siis, että olisi valittavissa kuvankaunis Michelle ja sitten suomalainen sinkkuäiti. 10 kiloa ylipainoa, kaksi alle kouluikäistä lasta, joista toinen uhmaiässä, hiuksissa marketin halpaväri, silmissä sähkönsinistä luomiväriä, kasari kun on nyt in. Päällä lenkkarit ja tuulipuku, kun ne vaan ovat käytännöllisemmät hiekkalaatikolla kuin korkokengät ja iltapuku. Joogan ja pilateksen sijaan harrastetaan hiekkalaatikon reunalla istumista ja tv:n katselua, jälkimmäistä mielellään suklaalevyn kanssa. Kun Michelle menee illalliselle hienoon ravintolaan ja tilaa alkuruoaksi kaviaaria, pääruoaksi vasikkaa ja jälkkäriksi creme bruleeta, shamppanjan ja laatuviinien kera, sinkkuäiti haukkaa alkuruoaksi palan leipää, pääruoaksi jäähtynyttä makaroonilaatikkoa ja jälkkäriksi tyhjentää lapsen lautasen. Juomaksi tarjotaan jääkaappikylmää maitoa. Makuukamariin Michelle pukee Victoria's Secretin hemaisevan pitsiyöasun sukkanauhoineen. Sinkkuäiti laittaisi Lindexin stringit muuten, mutta ne hukkuvat kankkujen väliin, ja niistä saa vielä kaupantekijäisiksi hiivan. Sen sijaan kaapista sujahtaa jalkaan valkoiset Sloggit ja päälle Nanson XXXL kokoinen yöpaita, joka on lahja lapsilta (lue: ex-mieheltä) ekana äitienpäivänä. Michelle viettää romanttisen viikonlopun viiden tähden hotellissa, huonepalvelu toimittaa hänelle kaiken tarvittavan. Sinkkuäiti on ikionnellinen kauppareissusta ilman lapsia. Suorastaan luksusta on, jos saa vaikka yhtenä iltana lapset jonnekin hoitoon ja voi saunan jälkeen juoda pullollisen perry light siideriä.

Rakkaat mieslukijani, tiedän täällä käyvän teitä ainakin kaksi, kumman valitsisitte? Sinkkuäiti toki tulee miehelle halvemmaksi, kun tyytyy vähään. Sloggeja saa 3 pakettia kympillä sittarin mammuttimarkkinoilta, pitsihepeneisiin saa laittaa yhden nollan perään. Pirkan makaroonilaatikkokin on huomattavasti edullisempaa kuin kolmen ruokalajin illallinen hienossa ravintolassa...

Ja huomio: Minähän en tiedä mitään siitä, millaista elämää Michelle viettää oikeasti. Hän saattaa mielellään viettää iltaa flanellipyjamassa sohvalla syöden mikropoppareita ja juoden olutta suoraan pullon suusta. Ja minun tuntemani sinkkuäidit pukeutuvat pitsihepeneisiin ja ovat muutenkin kaikin puolin viehättävän näköisiä naisia. Ja sinkkuna ollessani minä pukeuduin j ä r k y t t ä v ä n rumiin yöpukuihin ja alusvaatteisiin, kun ei niitä tai minua kukaan katsellut. Nyt kun Mies nukkuu samassa sängyssä, on ihan hirveen noloa vetää päälle virttynyt "I climbed the Great Wall" t-paita, ja on pakko koittaa löytää edes saman väriset alusasut päälleen.. Mutta hei, nuo faktathan vievät pohjan kokonaan kirjoitukseltani, joten unohdetaan ne ;o)