Pienimuotoiset itsenäisyyspäin juhlamme sujuivat oikein hyvin. Ikävä kyllä tuon pikkumiehen unen ollessa noin epäsäännöllistä, piti viimoiset vieraat, P-veli Tyttöystävineen ajaa pakkaseen puoli kymmenen maissa.

Kiitos vaan Äm ruoasta (saatiin herkkua kylmäsavuporokastiketta) ja jälkkäristä (Baileys-kakkua mmm..). Minä hyvänä emäntänä katoin pöydän kauniisti (harmi kun en tajunnut ottaa kuvaa) ja keitin pastan. Ja paistoin joulutorttuja ja coctail piirakoita. Oli aivan uskomattoman mahtavaa seurustella aikuisseurassa ja sainpa kipattua kurkusta alas pari lasillista kuoharia (Fresitaa). Sinällään en noita alkoholijuomia ole kaipaillut tässä raskauden ja imetyksen aikana, mutta kyllä toi kuohari on aina paikallaan. Glögit jäivät juomatta, mutta eiköhän nekin saada juotua tässä ennen joulua. Josko sitten ensi vuonna Äm tullaan teille??

Muuten ilta meni perinteisesti, katsottiin Linnan juhlia ja arvosteltiin pukuja. Hieman yllättäen Mies kunnostautui kaikkein tylyimmillä kommenteilla. Olen niin ylpeä hänestä :o) Tänä vuonna ei ihan hirveen kauheen kamalia pukuja näkynyt, ikävä kyllä. Minusta kun on tullut niin järjettömän pirullinen tässä kotona ollessa, että olis varmaan aika hyvin irronnut. Mies myös keksi pistepelin, jokaisesta tapaamastaan kutsutusta sai pisteen. Tietty Mies vei voiton, mutta sainpa minäkin pari pistettä eräästä ministeristä puolisoineen, jotka ovat isovanhempieni hyviä ystäviä. Että piireissä sitä liikutaan täälläkin ;o)

Janne suoriutui ekasta itsenäisyyspäivästään kunnialla. Nukahti jo kahdeksalta ja nukkui huikeat 6h putkeen. Että äiti oli iloinen lapsensa suorituksesta. Päiväunet sitten nukuttiinkin melko katkonaisesti, mutta pääasia on se, että yöllä nukutaan pitkiä pätkiä.

Tämä päivä menikin sitten eilisen jälkiä siivoillessa ja ehdimmepä pidemmälle päivälenkillekin koko perheen kesken. Lisäksi käväisimme ostamassa viimeiset joululahjat. Pari jäi edelleen puuttumaan, joten delegoin ne Pikkusiskolle.. Yhden lahjan takia on pakko ehtiä keskustaankin. Ja ensi lauantaina menemme Miehen kanssa hienosti syömään 6kk hääpäivän kunniaksi (jos siis saamme vielä pöydän jostain, hoksasimme eilen, että pikkujoulukausi taitaa olla kuumimmillaan). Maltan tuskin odottaa!