Ullasta bongasin Esikko-kaulurin (sori, en jaksa nyt linkittää, linkit löytyvät jo tuolta aikaisemmista postauksista Myrkytär neuloo kategoriasta). Tekaisin sellaisen Jannelle jo aikaa sitten. Tässä kuvallista todistusaineistoa.

1257849838_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lankana TeeTeen Primavera. Puikot muistaakseni neloset. Lankaa meni koko 50g kerä. Silmukoita alkuperäisestä ohjeesta poiketen 72 ellen ihan väärin muista. Ja tuotosta (kauluria) ei tietenkään ole mitenkään höyrytetty ennen käyttöönottoa. Ohje oli helppo ja kiva tehdä, tykkäsin kovasti.

Sairasloman kunniaksi ajattelin viettää perjantaiaamupäivän luovasti Kädentaidot messuilla. Toivon täten välttäväni lauantain ja sunnuntain rysiksen. Kun meinaa mennä joka vuosi siihen hermo.

Ja vielä lisäys, ostin viime kevään Tallinnan reissulta Addin 2.5mm metalliset sukkapuikot. Aikaisempaa kokemusta minulla ei Addeista ole, ja on pakko kyllä sanoa, että kyllä laadusta kannattaa maksaa. Loisto ostos kaiken kaikkiaan. Puisena en uskalla noin ohuita puikkoja ostaa, kun pikkasen tuppaa aina välillä tuo silmukka kiristämään. On suorastaan ilo neuloa.