No niin. Kameran laturi ja patterit löydetty. Olin melkein istunut laturin päällä. Patterithan olivat tietenkin ehtineet tyhjentyä, joten nyt käytössä on Miehen kamera. Tässä siis esittelyssä viimeisimmät hankintani.

970387.jpg

Ensimmäisenä Huuto.netistä huutamani #8 bambupyöröt. Ekat bambuni. Ja lisäys käsityökirjastooni, Mary Oljen Virkattuja vuodepeitteitä. Ihana kirja. Kannen kuvassa oleva peitto kuuluu ehdottomasti suosikkeiheni. Hintansa väärtti.

970402.jpg

Seuraavana työkaverini ostamat langat. Nallesta ja Seiskaveikasta tulee sukkia, Kuurat ovat minun palkkioni sukista. Niistä tulee Novitan lehdessä ollut liivi. Ehkä ensi talveksi ;o)

970412.jpg

Tällaisen vyyhdin löysin kirpputorilta. Lankaa on 100g (?). Näistä tulee joko sukat tai lapaset jollekin. Hintaa langalla oli huikeat 2,50€.

970416.jpg

Ja lopuksi ihanat Bambut. Vapaavalinta myi puoleen hintaan, 1.75€ kerä. Ja pakkohan niidenkin oli päästä meille asustelemaan.

Ihmehomma miten tuota lankaa kertyykin. Enemmän kun ehtii neuloa. Mutta kun halvalla saa, niin pakkohan se on.. Mutta nyt taas palaan ruotuun. Enkä osta lankaa tänä vuonna muihin kuin lahjoihin. Paitsi jos saan halvalla ;o)