Aiempi kirjoitukseni kirvoitti eräältä lukijalta alla olevan kommentin:

Sanna kirjoitti 24.06.2009 - 15:57
Miksi suot mielelläsi ulkomaalaisille ansiotulot?? Minä suon ehdottomasti mieluummin suomalaiselle yrittäjälle, joka maksaa veronsa ja velvoitteensa. Vaikka en olekaan rasisti.
Piiiiiitkä miiiiinus Myrkytär!

Vastasin ensin kommenttiin, mutta koska sepustuksesta tuli pitkä, päätin nostaa koko asian omaksi aloituksekseen. Ja koska aihe saa aina minussa kuohumaan, rönsyili se sitten koskettamaan ihan noin yleisestikin suomalaisten asenteita ulkomaalaisia kohtaan. Ja siitä sitten vielä eteenpäin sosiaalipummeihin.. Että Sanna, tarkoitukseni ei ole hyökätä sinua vastaan, vaan esittää oma mielipiteeni asiasta.

Pitkiä miinuksia tai plussia, ihan sama. Totta ihmeessä ulkomaalaisten on parempi tienata toimeentulonsa itse kuin elää sosiaaliturvan avulla, ainakin minusta. Sen takiahan ulkomaalaisia Suomessa vihataan, kun "ne elää sosiaalituilla (ja vie meidän naiset)". Ja eiköhän noita ulkomaalaisiakin yrittäjiä sen verran tiukkaan jo syynätä, että väärinkäytösten ja maksujen laistaminen on aika marginaalista. Tai jos ei syynätä, niin häpeä on ihan omamme. Ulkomaalaisten firmat työllistävät ulkomaalaisia --> ulkomaalaisia on vähemmän työttömänä --> Suomi saa verotuloja --> sosiaalitukia maksetaan vähemmän --> kaikki on onnellisia, eikös? Ja aion edelleen käydä ulkomaalaisten omistamissa pizza-kebab paikoissa hyvällä omallatunnolla. Ihan samalla lailla voisi ajatella, että en voi käydä esim. Ideaparkin vaateliikkeissä, koska siellä henkilökunta on isolta osin ilmeisesti venäläisperäistä --> tuen ennemmin liikkeitä, jotka työllistävät suomalaisia. Ja huom! Nämä liikkeet ovat pääosin ihan suomalaisten omistuksessa, joten kenellehän periaatteineni tekisin eniten haittaa..? Nämä ulkomaalaisia työllistävät yritykset kun vielä saavat helpotuksia sosiaalimaksuistakin. Niin tai näin, aina väärinpäin?

Ja ylipäätänsäkin, vaikka mitä väitetään, niin valtaosa Suomeen tulleista pakolaisista on täällä ihan siitä syystä, että eivät pysty kotimaassaan olemaan. Ja edelleen valtaosa näistä ihmisistä tekisi ihan salettina töitä, jos heille niitä vain annettaisiin. Jokunen vuosi sitten luin juttua lehdestä, jossa Afrikasta kotoisin oleva lääkäri etsi itselleen töitä. Lääkärin hommia ei ollut tarjolla, koska kielitaito oli puutteellinen. Kaveri ei saanut edes töitä siivoojana, vaikka oli Suomen kansalainen, koska puhui murtaen Suomea. Että emmeköhän me suomalaiset ihan itse ole aiheuttaneet sen, että ulkomaalaiset eivät pysty itseään täällä elättämään.

Ja sen verran vielä, että jokaiseen joukkoon mahtuu niitä sosiaalitukien väärinkäyttäjiä. Uskallan väittää, että Suomessa suurin osa tukien väärinkäyttäjistä on ihan kotimaista alkuperää. Tiedän useammankin suomalaisen lapsiperheen, jossa toinen vanhemmista asuu muka erillään perheestään, jotta saisivat korkeampia tukia. Käytännössä perhe asuu samassa osoitteessa. Tiedän älyttömän määrän opiskelijoita, jotka nostavat opintotukea, vaikka tulorajat eivät sitä sallikaan. Toki opintotuki peritään takaisin, ja korkojen kera ellei asiasta itse ilmoita, mutta väärinkäyttöä yhtäkaikki. Töitä ei oteta vastaan kun kavereiden kanssa ryyppääminen on kivempaa tai niistä ei makseta riittävästi, sen sijaan nostetaan työttömyyskorvausta ja käydään sossusta hakemassa kaljarahaa. Kyllä ne kadulla öykkäröivät spurgut ovat 100% suomalaisia ainakin meillä päin. Ja kehtavaa mokomat yhteiskunnan pohjasakat vielä haukkua kun heille ei anna rahaa kaljaan. Ja ihan turha ruveta kenenkään lässyttämään, että alkoholismi on sairaus. Siihenkin sairauteen löytyy lääke, kumma juttu että nämä juoppojen puolustajat eivät sitä muista.

Niinhän se vaan tää maailma täällä perä-pohjolassa makaa, kaikki pakolaiset tulevat tänne elintason perässä. Kaikki mustalaiset ovat varkaita, kaikki suomalaiset miehet juoppoja vaimonhakkaajia ja suomalaiset naiset rumia feministilehmäpihtareita. Vaimitensenytolikaan? (olen muuten tavannut useammankin itsensä elättävän maahanmuuttajan, rehellisen mustalaisen, absolutistin suomalaisen miehen ja kauniin suomalaisen naisen..)

Oletan kirjoituksestani alkavan melkoisen kuranheiton. Suomi on kuitenkin vapaa maa, ja minullakin on oikeus mielipiteeseeni. En väitä olevani oikeassa, mutta todistettavasti olen väärässä ollut aika harvoin ;o)