Kun lopultakin löysin kameran piuhan (hukattuani sen löytämisen jälkeen jo kertaalleen) ja itse kameran, jonka Mies oli siivonnut sille kuuluvalle paikalle (josta sitä viimeksi osasin etsiä), voin taas ylpeänä äitinä esitellä kuvia Votesta. Kuvauksen kohdehan on aivan täydellinen, paha vaan että äiti ei ole mitenkään hurjan hyvä kuvaaja...

Ensimmäisenä Voten ekat tienestit. Iso-Pappa pisti pojan käteen pari seteliä :o) Rahat menevät Voten omalle tilille, jahka saadaan nuo nimiasiat kuntoon.

1933439.jpg

Ja tässä sitten poika on äidiltä piilosilla. Pikkasen piti miettiä, että joko minä nyt sen lapsen jo hukkasin, kun poikaa ei sängyssä näkynytkään.

1933442.jpg

 

1933445.jpg

Seuraavassa on kuukauden ikäinen "päivänsäteemme". Äiti oli näppäränä laittanut pojalle jo heti aamusta hienot vaatteet päälle, että saadaan lapsesta hienot kuvat. Siinä kohtaa kun ne kirotut kuvat muistin ottaa, ne hienot vaatteet oli vaihdettu jo kahdesti...

1933459.jpg

Ja sitten se vähän parempi versio.. Pikkukaverilla meni niin hermo malina olemiseen, että kuukaden ikäisenä ei hyväntuulisia kuvia sitten saatukaan..

1933465.jpg

Ja lopuksi korvapipokuva:

1933471.jpg