Minä, äitini ja n. 35 500 muuta kävimme Tampereen Kädentaidot messuilla. Messut tekivät kävijäennätyksensä. Tällä kertaa en ihan niin totaalisesti hurahtanut kuin viime vuonna, joskin rahatilannekin on sattuneesta syystä hieman tiukempi kuin vuosi sitten. Mutta tässä kuvaa hankinnoista, joita kummiskin tuli tehtyä.

2069624.jpg

Eli, kaksi kerää Regian Kaffe Fasset lankaa. Näistä(kin) tulee itselleni sukat sitten joskus. Yksi kerä Teeteen vihreää Primaveraa Moda-tilauksen kylkiäisenä. Kolmen millin eebenpuiset puikot, jotka kuvassa ovat siis jo käytössä. Työn alla Jannen tumput aikaisemmin hankituista langoista. Ja äidin minulle ostamat lapaset. Ei siis mitään järjetöntä lankavuorta lähtenyt mukaan, vaikka varmaan jokaisella lankoja myyneellä osastolla kävin huokailemassa. Valistin äitiänikin eri lankojen hienouksista, ja muutama ihana lankakerä sai hänetkin miettimään ihan tosissaan muita kuin Novitan neulelankojen kokeilua. Annoin äidilleni järjettömästä lankavarastostani kerän OnLinen Supersocke raitalankaa Kummitytön sukkiin, katsotaan mitä tuo langasta tuumaa.

Messuilta sattui silmiini myös muutamia hienoja askarteluideoita vaikkapa pukin konttiin tai muuten lahjaksi. Meillä onneksi perhe arvostaa (toivottavasti) noita itse tehtyjä lahjojakin.

Porukkaa oli aivan älyttömästi, ja esim. Vihreän Vyyhdin osasto oli koko ajan ihan tukossa. Lankoja en päässyt katsomaa edes läheltä, mutta nuo puikot sain ostettua. Suuresti ihmettelin miten ihmiset lähtevät tuollaiseen paikkaan pienten lasten kanssa, näinpä siellä parit tuplarattaatkin kaiken tuon väkimäärän seassa. Itse en tällaisena tautisena vuodenaikana lastani moiseen paikkaan veisi. Tosin vaunujen kanssa minulla palaisi käämi jo ulko-ovella ja messut loppuisivat osaltani lyhyeen. Jo pelkkä parkkipaikan etsiminenkin meinasi nostattaa verenpainettani huippulukemiin.. Myös minä bongasin mm. Pirenan tapaan muutamia upeita neuleita messukävijöiden yllä ja pohdiskelin, että kukahan bloggaaja tuo mahtaa olla :o)

Mutta kivaa oli, kaikesta huolimatta. Ensi vuonna uudestaan (bussilla, omalla autolla en enää sinne rysikseen lähde, kun kerran julkiset tuovat milteinpä pääovelle)!