Keskiviikkona verenpaineet olivat neuvolakäynnillä sen verran korkealla, että tänään oli mentävä mittauttamaan paineet uudemman kerran. Ja kuinkas ollakaan, olivat paineet tänään vieläkin korkeammalla kuin keskiviikkona. Ja nousseet ihan merkittävästi. Seuraava kontrolli on siis ensi tiistaina. Hip hei.

Virtsanäyte sen sijaan oli puhdas, että välitöntä huolta (ilmeisesti raskausmyrkytyksestä?) ei ole. Lähete äitiyspolille sen sijaan napsahti, joten nyt odotellaan aiheuttaako pelkä koholla oleva verenpaine jotain toimenpiteitä. Eipä siinä, hyvä että näitä asioita seurataan, vaikka itsellä hiukkasen hätä meinasi tullakin, kun niin säikähdin korkeita paineita. Etenkin kun eilen päätä särki puolen päivää (syynä mitä ilmeisimmin se etten tajunnut taas syödä kunnolla) ja tänään päivällä sormet turposivat grillimakkaroiksi. Turvotus tosin laski heti kun lähdin sohvalta istuma-asennosta liikkeelle, joten eipä siinäkään mitään sen ihmeempää takana ollut.

Nyt sitten pitäisi vaan ottaa rauhallisesti ja lepäillä. Iltapäivä meni takapihalla varjossa istuessa ja lukiessa. Ja samaa rataa jatkunee päivän kulku huomenna. Tosin sen verran on varmaan pakko lähteä uhmaamaan hellettä ja olotilaa, että ne vihoviimeiset tavarat Votea varten täytyy käydä ostamassa, jos tässä nyt sitten sattuu niin että joutuu petipotilaaksi.