Aamulehden Moro-liitteessä oli juttua Tampereella pidettävistä neuletapaamisista. Olen ollut näistä tietoinen hyvänkin aikaa, mutta en ole vielä toistaiseksi ainakaan uskaltautunut itse mukaan vaatimattomine taitoineni. Mukavasti kirjoitettu juttu, jossa tuodaa esille niin bloggaaminen kuin ne kädentaidotkin. Ehkä tässä, kunhan taas saan aikaiseksi tarttua puikkoihin, kipaisen minäkin paikalle, jos ne sinne tämmösiä toistaitoisia huolivat mukaan.

Tai jos menis ekalla kerralla vaan vähän vakoilemaa. Piilottaisi puikot ison kassin uumeniin, ottaisi sen edelleen aloittamattoman Noro-kerän mukaan tueksi ja turvaksi. Istuisi johonkin lähipöytään, selailisi vaikka Modaa tai Novitaa ihan vaivihkaa. Koittaisi olla kovin suoraan tuijottamatta toisten taitoja ja peittäisi sen orastavan kateuden vihertävyyden kerrokseen kermamunkkia. Jalkaan laittaisin ainakin itse tekemäni villasukat, paitsi jos tämä hetki on kesäkuumalla. Silloin näyttäisin nykyistäkin enemmän mielenterveystapaukselta, Jättiraitapolvisukissa, topissa ja sandaaleissa. Tokko päästäisivät edes koko kahvilaan..

Oli miten oli, uskalsin mukaan tai en, oli kiva lukea omasta harrastuksestaan ihan lehdestä. Tämä juttu ja uusin Moda taisivat sytyttää neulekipinää. Lankaa ainakin on tämän paussin aikana ostettu enemmän kuin laki sallii, joten olisi kai korkea aika ruveta niistä jotain tekemäänkin..