Hip hei, olen saanut jostain flunssan. Nenä vuotaa kuin sulhaspojan m****u. Äsken Jannea pukiessani piti, ihan totta, työntää nenäliina tukkimaan sieraimet, ettei räkä tippuisi pojan päälle. Pää on ihan sekaisin, ensin pari levotonta yötä, sitten yksi hyvin nukuttu, sitten taas huono yö ja viime yönä sai taas nukuttua paremmin. Väsymys on jotain aivan uskomatonta. Kauhulla odottelen millaiseksi olo menee, jos tää tauti tarttuu vielä tuohon poikaankin..

Väsymyksen tason huomaa siitä, että olen jossain vaiheessa, joko viime yönä tai tänä aamuna, potkaissut varpaani johonkin. Ja siihen koskee aivan tajuttoman paljon. Kenkiä on vaikea saada jalkaan, kun toisen jalan päälle ei pysty laittamaan painoa juuri ollenkaan. Käveleminen sattuu aivan pirusti ja ihan paikallaan ollessaankin kipu tuntuu. Ongelma vaan on siinä, että en kuollaksenikaan muista missä ja milloin tämä varvasta kohdannut tragedia on tapahtunut. Sen kuitenkin on pitänyt sattua aivan perkeleesti.

Pakko varmaan tilata se "Äiti on nyt vähän väsynyt"-paita Mentalwearilta ennen töihin menoa. Että tietävät sielläkin jo paidasta, että nyt ei oikein mee jakeluun..