Pääsiäiseni on mennyt vieraita kestitessä sekä neuloessa. Ensimmäinen polvisukka ystävälleni sinne kauas on valmiina. Sukista näyttäisi tulevan hieman yllättäen ihanat. Tarvinnee samalla idealla värkätä sukat itsellenikin jemmassa olevasta Jättiraidasta. Sukat siis purettiin kolmeen kertaan, ja vasta neljäs kerta toden sanoi. Calorimetry R:lle on valmis, ja tietenkin kuvaamatta, kun muka kiire oli se sitten saada tytölle käyttöön. Saaja oli iloinen. Woolista tosin paljastui ikävä yllätys, langan säikeet olivat katkeilleet sieltä täältä, joten jouduin työn purkamaan muutamaan kertaan. Laitoin asiasta palautetta Novitalle, josta luvattiin hyvitykseksi lankaa. Valitsin kokeiltavaksi Bambun, josta nyt on niin paljon puhuttu. Nyt sama ongelma esiintyi 7 veljeksessä, mutta en taida kehdata samasta asiasta laittaa palautetta, luulevat vielä että yritän vain kalastella ilmaisia lankoja. Unisukka J:lle edistyy taas. Ihan täydellinen siitä ei tule, mutta viimeaikaiset purkukokemukset kouluttavat palaamaan helpompiin malleihin. OnLinen Supersocke on kivaa lankaa neuloa, jännityksellä seuraan millaisia kuvioita langasta tulee.

Päivän paras hankinta tänään oli ostamani oksaleikkuri. Takapihan marja-aronia aita on päässyt riehaantumaan, joten leikkelin repsahtaneet oksat ja lyhensin aitaa reilusti. Katri varmaan sanoo tähän, että ei tähän aikaan mitään aitaa saa leikata, mutta tehty mikä tehty :) Vielä muutaman oksan meinaan karsia, mutta pitää tovi totutella nyt leikeltyyn, ettei mopo, tai leikkuri, karkaa ihan täysin käsistä ja aita on pilkottu ihan kokonaan. Leikkaaminen oli niin kivaa, että melkein leikkasin samalla innolla naapurinkin aidan. Seuraavaksi pitää varmaan opettella leikkaamaan erilaisia muotoja.. Pääsen vielä leikkureineni kymppiuutisten loppukevennykseksi, kun kaikki Tampereen pensaat on muutettu taviksista seeproiksi ja kirahveiksi ja oraviksi ja norsuiksi. Muodot tosin saattavat löytyä ainoastaan minun päässäni, kun en omaa minkään maailman taiteellista silmää..

Aamuyön tunteina, joina normaali-ihminen nukkuu, minä neulon ja katson tv-chattia tuntien lievää ylemmyyttä siitä että en vielä ainakaan ole siinä pisteessä että niihin rahojani pistäisin..