Viime päivinä on tiukasti kohistu Audin myyntijohtajan Anna-lehdessä olleista kommenteista. Iltalehti on koonnut "parhaat palat" herran lausahduksista. En tiedä pitäiskö sitä itkeä vai nauraa.. Alla lainaus em. lehdestä:

Näin kiesi sanoi:

 

 • Autoja on olemassa moniin eri käyttötarkoituksiin niin kuin naisiakin.

   

 • Myös itse hankittua lihavuutta on vaikea antaa anteeksi. Naisen tulee pitää huolta itsestään.

   

 • Nainen selviää kaikesta muusta ilman miestä, paitsi teknisistä ja fyysisistä asioista, kuten hyllyn kokoamisesta tai raskaiden esineiden nostelemisesta.

   

 • Auton ulkonäkö viimeistellään jousituksella ja pyörillä - naisen nilkat ja kengät ovat minulle tärkeitä ja nainen menettää usein muotonsa, jos hänellä on alle seitsemän sentin korot. Oikeastaan voisi sanoa, että auton kaikki käyttöominaisuudet löytyvät naisesta.

   

 • Tarvitsen naista yhä enemmän sellaisiin asioihin, joihin nainen on tarkoitettu, kuten pitämään miestä hyvänä ja olemaan haluttava.

   

 • Nainen on halutessaan aika kylmä otus: hän pystyy manipuloimaan ja olemaan ilkeä paljon helpommin kuin mies.

   

 • Naisilla on oma logiikkansa ja tietyissä tilanteissa sitä on vaikea ymmärtää. En myöskään pidä naisten välisestä peruskateudesta. Tämä liittyy myös niin sanottuun lasikattoilmiöön: naiset ovat huonoja verkostoitumaan keskenään.

   

 • Arvostan myös suuresti sitä, että nainen silittää paitani, tässä eleessä on paljon symboliikkaa. Kun nainen kieltäytyy silittämästä tai siivoamasta, voisin karrikoidusti sanoa, että suhde vetää viimeisiään.

   

 • Nainen on niin fyysisesti, psyykkeltään kuin tunne-elämältään aivan erilainen kuin mies. Tämän vuoksi naiset pärjäävät huonommin myös johtaja-asemissa: he käyttävät tunteita vääränlaisissa tilanteissa, jolloin tunne menee usein järjen edelle. Mutta tietysti poikkeuksiakin on. Miehet taas pystyvät helpommin hallitsemaan suuria kokonaisuuksia.

   

 • Kengät, nilkat ja sääret kiinnittävät ensimmäisenä huomioni. Sitten katson kuinka nainen on pitänyt vartalonsa kunnossa, kuinka hän on pukeutunut ja miltä hän näyttää. Silmiä katson usein vasta viimeiseksi. Oikeastaan katson naista samassa järjestyksessä kuin uutta autoakin.

Tämän on PAKKO olla provo. Itse en kyllä naisena menisi ko. herran isännöimään autoliikkeeseen asioimaan, kun en täytä hänen naiselle asettamiaan vaatimuksia. Osaan jopa ihan itse koota kirjahyllyn, en imuroi enkä silitä Miehen paitoja. Ja Miehen sanojen mukaan suhteemme ei noista syistä (tai muistakaan) vetele viimeisiään. Jotenkin tulisi herra Kiesin silmien alla sellainen olo, että hän koko ajan arvoi ulkonäköäni eikä tosiaankaan ole siihen tyytyväinen. Mieti siinä sitten perheauton ominaisuuksia, kun mielessä on koko ajan, että voihan paska kun tuli laitettua jalkaan nämä lättäpohjaballerinat, nyt ei sääret näytä hyviltä, eikä muodotkaan ole oikein.

Ihan olisi muuten kiinnostava tietää elääkö ko. herra parisuhteessa ja kuinka pitkäikäisessä, ja miten hän itse pitää itsestään huolta. Rupsahtaneen ja lösahtäneen miehen on ihan turha kuvitella, että kukaan vimpan päälle huoliteltu nainen yli 7 cm korkoineen katselisi velttoa sohvaperunaa. Ellei tietty herralla ole rahaa vaikka lampaiden syödä.. Mutta ei kai sitä rahastakaan kukaan kovin kauaa kauniina kotiorjana haluaisi olla..?