Työt ei tällä työmatkalla ole pääseet paljon rasittamaan. Melkein nolottaa. Neljä tuntia meni töiden merkeissä, loppu on sitten vapaata. Paha vaan että hotelli sijaitsee niin syrjässä, että täältä ei pääse ihmisten ilmoille oikein järkevästi. Taksit on törkykalliita, kalliimpia kun Suomessa, eikä busseja kulje lähimailta. Eilen sain hotellin airport shuttlelta kyydin lentokentälle, ja sieltä bussilla keskustaan. Säästin 46€.. 10 km matka taksilla maksaa siis 25€..

Girona, jossa siis oleskelen, on n. 100 km Barcelonasta pohjoiseen. Lähellä sijaitsee Costa Bravan rantalomakohde. Vanha kaupunki on aivan upea. Kiertelin siellä eilen illalla muutamia tunteja väsymyksestä ja helvetillisestä päänsärystä huolimatta. Nyt sitten pohdiskelen jaksanko enää toiste säätää sinne menoa, vai vietänkö päivän sittenkin hotellissa.

Kaiken kaikkiaan tämmöinen business matkailu on ihan liian yliarvostettua. Kolmen päivän reissusta melkein vuorokausi tuhraantuu lentokentillä ja -koneissa. Pahimmassa tapauksessa se loppuaika menee siten työn merkeissä. Okei, hyvällä tuurilla pääsee paikkoihin joissa ei olisi muuten kokaan tullut käytyä, mutta huonolla tuurilla sitä on jumissa jossain keskellä korpea. Tyhmä kun olin, en edes vuokrannut autoa, jolla olis päässyt vähän paremmin liikkumaan. Kuten jo jossain postauksessani mainitsin, minusta on tullut jotenkin hysteerisen ylihuolehtiva raskauden myötä ja pelkäsin että täällä autoillessa sattuu jotain ja Votelle käy äidin ohessa kehnosti. Itse asiassa liikenne täällä näyttäisi ainakin olevan ihan sujuvaa, joten se vuokra-auto olis ollut ihan kiva idea. No, tietääpähän ensi kerralla.

Mutta, kertoilen lisää myöhemmin, ja jos onni potkii, saattaa mukaan eksyä pari kuvaakin. Nyt lähden terassille nauttimaan auringosta.

Adios!