Vuodatuksen uudistumisessa oli hyvätkin puolensa, tavallaan. Se tarkoitti sitä, että tämmöisen pirkko perusbloggarinkin oli opeteltava ihan itse säätämään bloginsa ulkoasu mieleisekseen. Hiukkasen haastaavaahan tämä on ollut. Värit ovat hakusessa kerran jos toisenkin. Aika ajoin olen sortunut ylilyönteihin ja joskus jopa ankeaan tylsyyteen.

Pelastuksen toi minulle, hämmentävää kyllä, Pinterest. Sieltä löysin pinnattuna toinen toistaan ihanampia väripaletteja. Tarkoitushan oli ihan viattomasti etsiä väritystä päivittyvään makuuhuoneeseemme, mutta tuttuun tapaan mopo vähän karkas käsistä ja blogikin sai uuden ilmeen. 

Pinterest siis johdatti minut Design Seeds-sivustolle, jossa on aivan käsittämättömän upeita väripaletteja joka makuun. Idean blogin väritykseen tarjosi kuva Autumn Fruits. Samaiset värit ovat niin ikään loppusuoralla kisassa makuuhuoneen värityksestä. Blogin etusivun kuva kaipaa vielä päivitystä, mutta en löytänyt omista arkistoistani sopivaa kuvaa tähän hätään.

AutumnFruits-normal.jpg

Alkuperäinen kuva Design Seeds

Kisassa täydellisen makuuhuoneen seinien väristä oli alunperin mukana punaisen, turkoosin, vihreän, harmaan ja violetin sävyjä. Mutta koska lastenhuoneisiin tulee jo just sitä Täydellistä Vihreää, ja muu osa asunnosta on vastikään maalattu tumman violetiksi ja harmaaksi oli keksittävä jotain muuta, vaikka nämä värilastut houkuttavilta näyttivätkin:

Nature2-normal.jpg

Nature Hues Design Seedsiltä

FallenBrights2-normal.jpg

Fallen Brights samasta lähteestä kuin edelliset.

Tuon ensimmäisenä esitellyn lastun lisäksi loppukilpailussa on vielä pari samaa värimaailmaa tapailevaa kuvaa.

FreshHues-normal.jpg

Meillä on Fresh Hues, eli munat kipossa. Tästä lastusta jättäisin pois ehkä tuon vaalean roosan ja tuon keskimmäisen harmaan. 

FrostedTones600-normal.jpg

Vadelmasuklaamuffinit. Kauniita murrettuja värejä. Suoraa linkkiä kuvaan en löytänyt.

4c850eec3d4416122b608ce485878fca-normal.

Astetta tummempaa sävyä. Myöskään tähän ei löytynyt suoraa linkkiä.

DessertPalette-normal.jpg

Tämän hetkinen suosikkini. Dessert Palette.

Eiköhän näistä sävyistä joku ole sopiva makuuhuoneeseenkin. Muiltaosinhan meille on tulossa huoneen alaosaan amerikkalaisista taloista tuttu panelointi, joka maalattaneen jollain vaalealla sävyllä. Yläosaan tullee punaista ja muuten huone sisustetaan tehosteväreillä.