Kävin sitten ensimmäistä kertaa katsastamassa Pirkanmaan ihmeen, Ideaparkin. Olen kuullut hyvin ristiriitaista kommenttia paikasta eri tahoilta. Lähinnä palaute on ollut negatiivista. Minä kuitenkin tykkäsin. Sain lopultakin ostettua sen grillin. Enää puuttuu kaasupullo, jonka maailman paras isä (omani siis) lupasi minulle antaa letkuineen ja muine tarpeineen, kun sellainen ylimääräinen sattuu kuulemma löytymään. Oikeesti. Kuinka monella ihmisellä on ylimääräinen kaasupullo? Minulla ei ole yhtäkään, paitsi kohta. Ja tämähän oli minun etuni, sillä se uusi kaasupullo maksaa enemmän kuin ostamani grilli :)

Tähän piti lisätä kuva uskomattoman hienosta ruokapöydästä, joka bongattiin Ideaparkin Maskussa. Ja toinen kuva minun tyyliini sopivasta polkupyörästä. Voitte vaikka kuvitella sellaisen modernin pirttipöydän

TÄHÄN

Ja vanhanaikaisen polkupyörän jossa oli maalattu auringonkukkia koristeeksi

TÄHÄN

Kuvat siis löytyvät  hitto vieköön puhelimeni muistikortilta, mutta en saa siirrettyä niitä jostain syystä Bluetoothin avulla kännykästä koneelle. Kone kyllä löytää puhelimen, mutta puhelin ei konetta. Teknistä apua saa tarjota. Ja ei, minulla ei ole datakaapelia. Jos jollain on sellainen joka sopii Nokian 7373 puhelimeen, joutasko lainaan?

Lisäksi olisin laittanut tähän postaukseen kuvia valmistuneista käsitöistä, ihanista kahvimukeista sekä ostamistani laukuista ja bambukahvoista, mutta en löydä kameraan niin mistään. Sinä joka käyt siirtelemässä tavaroitani, ole kiltti ja lopeta! Muutenkin tuo mielenterveys vähän heikoilla kantimilla, että en enää lisää tarttis asioita päätäni sekottamaan..

EDIT: kamera löytyi. Kirjahyllyn päältä. P-veli oli nostanut Pikku-Rinsessalta turvaan. En siis olekaan ihan lopullisesti sekoamassa. Tässä kuvia:

Tämmöisen ihanan vihreän laatikon sain lapsuudenystävältäni.

533333.jpg


Laatikon avattuani sieltä löytyi tällaista (kiinajutut ovat vaan ihania!)

533336.jpg

Ja paperien alta löytyivät lopulta nämä naisenergiaa tuottavat aamukahvimukit. Aivan ihania. Kiitokset sinne hassua kieltä puhuvaan kuntaan :)

533348.jpg

Sitten ostoksia. Eli tyttömäinen kesälaukku ja kahdet bambukahvat.

533322.jpg

Lopuksi niitä käsitöitä. Bambuihanuus Ystäväni pikkuiselle.

533318.jpg

Neulottu 3.5:n pyöröillä Novitan ohjeen mukaan. Lankaa meni vajaa 50g kerä.

Ja ne unisukat toiselle ystävälleni.

533327.jpg

Tarkkasilmäinen huomaa, että raidat eivät mene tasan, mutta saajan mukaan niiden ei tarvitsekaan. Ehdottoman ihanaa lankaa tuo Onlinen Supersocke 100. Värit ovat langan nimen mukaan auringonlaskuvärejä. Puikot olivat #3. Ohje on ihan omasta päästä tiimalasikantapäällä. 1o 1n joustinta muutama sentti varressa, puikolla 16 silmukkaa aloitettaessa.

Ja ne kuvat siitä pöydästä ja pyörästä saatte edelleen kuvitella siihen saakka kunnes löydän jonkun ratkaisun kuvien siirtämiseksi.