Kyllä, aivan oikein arvattu. Meillä on Miehen kanssa liput U2:n keikalle. Viime kesän keikkarumban jälkeen vannoin, että nyt saa nämä massatapahtumat riittää, mutta hei U2.. ja koska olen nainen ja raskaana, voin ihan koska vaan ja ihan millä verukkeella tahansa muuttaa mieltäni.

Päivä on toki kaunis muutenkin (kuvainnollisesti, ihan pilvistä ja jotain tuossa aamupäivällä satelikin). Läpäisin tuon verensokerimittauksen puhtain paperein. Tämän kunniaksi aion nauttia hieman suklaata. Jotta kaikki ei sentään olisi ihan liian hyvin, niin hb oli sitten laskenut 105:en, joten nyt vedetään rautaa. Kovin on neuvolan palvelut kehnontuneet sitten viime raskaudesta, kun tällä kertaa joudun rautavalmisteet kustantamaan ihan henkilökohtaisesti. Ei siis tarvitse enää ihmetellä miksi pirussa väsyttää ja pyörryttää koko ajan.

Neuvolasta sai taas lisäinfoa sikainfluenssasta, rokotukset alkavat meillä päin marraskuun alussa. TV-uutisten mukaan on ihan siinä ja siinä, että onko tuo riittävän ajoissa suojan saamiseksi.

Noihin verensokereihin liittyen, vaikka minun ei nyt enää tarvitsekaan noudattaa  mitään ruokavaliota, niin aion sen tehdä silti. Jatkan sokerittoman ja rasvattoman jugurtin syömistä, vaihdan juustot edes hieman kevyempiin ja välttelen yöenmääräistä makean syöntiä. Tiedä sitten johtuuko tuosta ruokavaliosta vai mistä, mutta paino oli pudonnut viime neuvolakäynnistä puoli kiloa. Painoa on siis raskauden alusta tullut lisää 2.9 kg, joka lienee keskivertoa vähemmän. Jotain hyötyä tästä pahoinvoinnista on sittenkin ollut ;o)

ja koska vaan voin, niin taidan mennä hakemaan kupin kahvia ja ottaa vähän lisää suklaata.

It's a beautiful day...