Minun kesälomani alkoi sitten tänään. Pari päivää etuajassa edelleen jatkuvien supisteluiden takia. Työpaikan terkkari, sekä synnytyspolin kätilö olivat molemmat sitä mieltä, että suurempaa syytä huoleen ei ole, kun supistukset tulevat harvakseltaan ja epäsäännöllisesti. Jos ne muuttuvat säännöllisiksi, on mentävä synnnytyspolille. Mutta saikkua sain siis 2,5 päivää. Joista sen 0,5 olin kuitenkin töissä, kun säntillisenä ihmisenä en vaan voinut jättää asioita kesken. Jotenkin se kuitenkin kirpaisee tällaisen suomalaisen työmoraalin omaavaa ihmistä olla saikulla, kun periaatteessa voisin olla töissäkin. Tosin huominen päivä olisi ollut seisomista ja edestakaisin tehtaalla ravaamista ja pahimmassa tapauksessa edessä olisi ollut vielä ajo länsirannikolle työasioissa..

Ilmeisen vakavasti siis tämmöiset pari kolme päivää jatkuneet supistelut nykyään otetaan. Ja minun kannaltani hyvä niin. Nyt ei tarvitse suotta stressata miten ehdin kaikki tekemään ennen häitä kotona ja ennen loman alkua töissä. Edessä on siis 4 viikkoa ja 1 päivä lomailua :o)

Itsehän en tilannetta edes mitenkään huolestuneena miettinyt, vaikka välillä kipu oli jo kovempaa. Mies kuitenkin piti huolen tulevasta vaimostaan ja suositteli melko painokkaasti lääkärissä käyntiä. Lääkäriin en siis mennyt, kun terkkari sattui olemaan sopivaan aikaan työpaikallani käymässä. Ja onneksi terkkaritkin pystyvät nykyään sairaslomaa kirjoittamaan muutaman päivän. Tilannetta siis seurailen, ja jos ei vaan helpota, niin sinne lääkäriin lupaan mennä.